Pamiętacie serial który leciał kiedyś na polsacie chyba, był on o takim jednym Azjacie który uciekł ze swojego kraju do USA, tam zginął jego brat który następnie występował w serialu jako duch (towarzyszył mu w przygodach). Oczywiście sztuki walki miał w jednym palcu, podkochiwał się też z tego co pamiętam w jakiejś...
więcejJohnny Depp jeden z moich ulubionych aktorów , który wzruszał mnie do łez w ,,Don Juan.." i ,,Edwardzie..." Ten zaciekły wróg hollywodzkiego blichtru stał się jego ofiarą???Piraci stają się jaskinią młodych nieukształtowanych umysłów nastolatek ,którzy wolą przerost formy(oceniając urodę aktorów)nizli treść....Jak...
Od kilku miesięcy go prowadzę. Udało mi się przypomniec ponad tysiąc tytułów filmów obejrzanych przeze mnie. Czy ktoś jeszcze prowadzi coś podobnego. Prowadzę też własny ranking TOP 100.
chce obejrzec sobie jakis ciekawy film,tylko niebardzo ostatnio orientuje sie w tematyce,znacie moze jakis fajny film z gatunku komedii,kryminalu,horroru czy thrillera??
Jest to komedia francuska emitowana kilka lat temu w TVP.
Pamiętam tylko takie sceny:
- Główny bohater filmu ogląda wraz z grupą znajomych w telewizji mecz. Każdy sobie wybiera jednego zawodnika i gdy któryś z nich strzela bramkę siedząca z nimi dziewczyna całuje zwycięzcę.
- Bohater jadąc na przyjęcie powoduje...
Witam, od pewnego czasu poszukuję muzyki do Sunset strip.Bardzo zależy mi na utworze, który Zach gra na gitarze.Prosze o kontakt.
Nie znam za bardzo szczegółów, ale pamiętam, że coś było ze świstakami i akcja w basenie z ludźmi, którzy myśleli, że jest tam klocek (kupa).
witam
poszukuje filmu, ktory opowiada historie pewnej pani doktor, chorej na jakas chorobe, ktora testowala lek na jednym ze swoich pacjetow. Pozniej wyjezdza na weekened na wies do swoje chlopaka i okazuje sie ze ma on romans z jej siostra, ktora tez tam jest. W nocy napada ich jakis swir, ktory kaze jej zabic...
chce Was poprosic o to zeby ktos z Was przeslal mi na poczte wszystkie soundtracki z filmu "Szansa na sukces" z Hillary Duff. jesli ktoś ma jakiekolwiek piosenki prosze o wyslanie ich na moja poczte : asia_1413@buziaczek.pl. z gory dziekuje :)