Szukam filmu "pojutrze". Czy ktoś go nie ma? Kumpela mnie prosiła o ten film. Jeśli możecie wyślijcie go na black.angel01@wp.pl Prosze
Z bazy filmwebu wynika, że w listopadzie ubiegłego roku miała miejsce premiera filmu "Toyer" w reżyserii Briana de Palmy. Na stronie filmu jest obsada i ekipa, na stronie samego de Palmy obraz również jest wyszczególniony w działach "reżyser" i "scenariusz". Jest też kilka ocen. Zastanawiało mnie, dlaczego nowe dzieło...
więcej
jaki film zapadl w twojej pamieci,
po ktorego obejrzeniu wszystko sie kreci..
niewazne,w ktora strone,
chce dzielo albo kaszane..
trzeba obeznawac sie w dziedzinie obeznawstwa.. xd
prosze o pomoc...:):):):)
Szukam piosenki, która leciała pod koniec pierwszego odcinka 4 serii w serialu siostrzczyki....
film,ktory utkwil w twojej pamieci,
na mysl o nim wszystko sie kreci..
niewazne,w ktora strone,
chce dzielo albo kaszane..
trzeba sie powoli obeznawac z dziedziny obeznawstwa.. xd
Z bazy filmwebu wynika, że w listopadzie ubiegłego roku miała miejsce premiera filmu "Toyer" w reżyserii Briana de Palmy. Na stronie filmu jest obsada i ekipa, na stronie samego de Palmy obraz również jest wyszczególniony w działach "reżyser" i "scenariusz". Jest też kilka ocen. Zastanawiało mnie, dlaczego nowe dzieło...
więcejPanie i panowie , chłopcy i dziewczęta w Piątek 18.05.07 na kanale 1 telewizji polskiej o godzinie 22:25 film który wszyscy znawcy westernu rozpoznają pod tytułem "Powiescie go wysoko".Jednakże! film będzie wyświetlony pod tytułem : "Zemsta szeryfa" nie wiem jaki trep przetłumaczył na nowo tytuł filmu ale brzmi to tak...
więcejOstatnio zauważyłem coś dziwnego.Polskie tłumaczenia tytułów filmów są poprostu nieadekwatne do orginału.Przykładem jest choćby polskie"Za wszelka cenę" a w orginale "milion dolar baby".Napiszcie co o tym sądzicie??