wie moze ktos kiedy bedzie w kinach film "as w rękawie" chodzi mi o kina multikino i cinema city,chce go zobaczyc ale na duzym ekranie...dzieki pozdrawiam! Lukasz
Hej!Od jakiegos czasu próbuje sobie przypomnieć tytuł pewnego filmu który kiedyś leciał na TVP2,ale nic z tego jak narazie wspólnie z bratem ustaliliśmy o czym on mniej więcej jest.Po pierwsze był to włoski film o chłopcu ,który miał na imie Sidartha<czarnoskory chłopiec,w przeciwieństwie do matki>.Mieszkał razem z...
Polecam wszystkim ten film. Tak się składa, że mam go w swoich zbiorach, więc nie muszę go kupować. Film opowiada o spektakularnej akcji wywiadu III Rzeszy, której celem jest zabicie premiera Winstona Churchilla. Wspaniałe role Michaela Caine'a i Donalda Sutherlanda.
Leciał w niedziele po południu na Canal+ albo Canal+ film.
Opowiadal o dniu z zycia 2 kobiet. Jedna ma syna na wózku inwalidzkim i rozwiodła sie z męzem, druga ma dwoje dzieci, i jest w ciąży. A pod koniec filmu 1 powoduje wypadek, i konczy sie tak ze 1 ginie a 2 traci noge.
Jak zachować się w czasie castingu?
Byliście kiedyś na przesłuchaniu do filmu? Paranoja, co? :), nie zawsze oczywiście tak jest..., zaraz powiem dlaczego . Niestety nie wymyślono jeszcze innej formy obsady do roli. Casting ma za zadanie wyłonić odpowiedniego kandydata do zagrania danej postaci. Moim zdaniem...
Witam!
Szukam filmów, które poruszają dogłębnie... Coś, czego po prostu nie można nie obejrzeć z obojętnością. Nie proszę tu o listę waszych ulubionych filmów (po 10 pozycji), ale wyłącznie o perły kina... Filmy naprawdę wyjątkowe. Proszę żeby to nie były zbytnio filmy z nutą fantastyki. Interesują mnie filmy...
Kilka lub kilkanaście lat temu oglądałem w TVP film historyczny, którego akcja mogła dziać się w wiekach od XVI do XVIII w sferach dworskich. Głównym wątkiem był romans jakiegoś mało znaczącego monarchy (był to chyba władca jednego z państewek, na jakie rozbite były wówczas Włochy) z piękną poddaną, która początkowo...
więcej
Fani kiczu łączmy się. Fani latających wróbli-wampirów łączmy się. Fani wszelkich dziwactw łączmy się.
http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/grindhouse-movies.php?page=1
No właśnie. Które z tych plakatów są najlepsze, które są śmieszne? A które niesmaczne?
Amelie from Montmartre - XXX, wiedziałem że...
Mam pytanko znacie jakieś filmy w których gra Hilary Duff mogą być komedie romantyczne, filmy młodzieżowe o szkole miłości itp.. nikt nie pisze.Mam tutaj konto dopiero drugi dzień i nie wiem czy dobrze dodaje swój temat na forum! :| Wiec piszcie ciekawe tytuły- jak można to przetłumaczone z ang. jeżeli to nie kłopot....
więcej