Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wymieniamy tu krótkie role znanych aktorów, mam nadzieje że nie było tego tematu, ja zaczynam, tak na świeżo:

Witajcie w dżungli/Rundown - Arnold Schwarzenegger
Borat - Pamela Anderson
Austin Powers i Złoty Członek - troche ich tam było ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

1) KOŃCZĄ EMISJĘ MUMINKÓW!
2) CO TO ZA FILM: CHŁOPIEC JEST URWISEM, ALE ZA TO PIĘKNIE RZEŹBI, JEGO DZIADEK NIE CHCE SIĘ ZGODZIĆ NA JEGO WYJAZD DO SZKOŁY, W KTÓREJ MÓGŁBY ROZWINĄĆ TALENT (ALE CHŁOPIEC PODRABIA PODPIS) ?

AD.1) MAILE PROSTESTU: widzowie@tvp.pl

Film jest z 1997 lub 98 roku...chyba. Opowiada historie kontrowersyjnego prezentera radiowego. W tytule bylo jego imie i nazwisko oraz cos o nagosci...chyba:-D Z gory dziekuje za tytul.

Interesuje mnie czy mozna zdobuc gdzies jeszcze filmy do projektorów na taśmie 16 mm.Jeśli ktoś wie bedę wdzięczny za wskazówki...

Film jest z 1997 lub 98 roku...chyba. Opowiada historie kontrowersyjnego prezentera radiowego. W tytule bylo jego imie i nazwisko oraz cos o nagosci...chyba:-D Z gory dziekuje za tytul.

help!!! zapomniałam co to za film:
Amerykański....o ojcu samotnie wychowującym 2 synów. W pewnym momencie zaczyna mordować nieznanych mu ludzi, twierdząc, że są to ukryte demony, wskazywane mu przez Boga. Wciąga w to synów, 2 małych chłopców. Starszy nie może tego zaakceptować....
z czasem synowie (na pewno młodszy)...

więcej

Znowu ranking. Na początek nie będe podawał wszystkich swoich propozycji, dodam więcej po zastanowieniu. Przy okazji zapraszam na bloga. A moje ulubione śmierci filmowe to:
> Chrystus umierający na krzyżu - "Ostatnie Kuszenie Chrystusa"
> Maggie - "Million Dollar Baby"
> Vito Corleone - "Ojciec Chrzestny"
> Nick w...

więcej

Jak się tłumaczy 'Here's looking at you, kid.'? Cytat ten pochodzi z filmu "Casablanca"
Na razie napotkałem się na 3 wersje:
- Uśmiecham się do Ciebie, mała
- On(Bóg) patrzy na Ciebie, dzieciaku
- Twoje zdrowie mała

??

Prosze czy jest ktos kto moze mi pomoc???? szukam tego filmu juz pol roku, od niego zalezy moje być albo nie być. prosze o pomoc wszystkich... załamany Alex :((((