Proszę o pomoc :))))))
Szukam piosenki, która leciała pod koniec pierwszego odcinka 4 serii w serialu siostrzczyki....
kto odgadnie wpisuje swój cytat i tak dalej i tak dalej...
Na początek prościzna:
"Use the force, Luke"
Ogladalem go dawno temu, to komedia w stylu "powrot zywych trupow", ale bardziej komediowa, pamietam tylko ze napoczatku byl tam jeden trup w mundurze, lazil po miescie gryzl innych, zamieniali sie w zywe trupy i lazili za nim, a na koniec byla ich cala grupa, i ich zamrozili chyba .
I takie 2 sceny...
Siemka :) Wiecie może jak nazywa się piosenka z Lovewrecked, która jest na początku filmu? Chodzi mi o tą wolną. Piszcie !
Kocham ten film.Przypomina mi dziecinstwo.Mam dosyć amerykańskich GNIOTóW.Chłopi to jeden z najpiękniejszych polskich filmów!!!
Pamietam ze w filmie byl motyw z jakims seryjnym porywaczem czy morderca. Pamietam taka scene ze gosc zabral dziewczynke do swojego samochodu i pozostaly po niej tylko lody, ktore jadła w momencie jak ją porwał.
Moze ktos skojarzy to z ktoryms filmem???? Bo niepamietam naprawde tytulu... ;/
Może ktoś wie jaki był tytuł pewnego horroru... Dziewczyna chodzi do szkoły w lesie. Po pewnym czasie zaczynają znikać uczniowie i szkołe atakują drzewa, wiem tylko tyle. Prosze o szybką odpowiedż!!!!
CZeść pomagam siostrze w Pracy dyplomowej czy jakiejś tam (nie wiem dokładnie:)) poszukuje seriali komediowych z tematem kobiet, w ciązy lub małych dzieci. wiem że kiedyś leciały takie seriale na tvp1 albo polsacie znacie jakieś seriale to piszcie. Wiem że cos na ten temat jest w serialu On ona i dzieciaki.
Piszcie...