Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

widze ze nikt nie zna filmu ktory chcialabym znalesc ale probuje jeszcze raz moze akurat...
kilkanascie lat temu w kinie nocnym...
film opowiadal on o malzenstwie ktore przeprowadzilo sie do malej amerykanskiej miejscowosci. byl tam cmentarz na ktorym bohaterka znalazla grob ze swoim imieniem i nazwiskiem. okazalo...

więcej

Hej. Znacie jakieś romantyczne filmy ze smutnymi zakończeniami? Jak tak to piszcie!!!!!!!!!!!

Cześć!! Już dawno chciałam z kimś pogadać o Eragonie i Dziedzictwie, ale nie miałam z kim. Więc... DOŁĄCZAĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x]

Czy ktos wie co to za piosenka w trailerze filmu krew jak czekolada?

Najlepsze zawsze sa polskie komedie- Brunet wieczorowa pora i Chlopaki nie placza( w tym filmie zdecydowanie postac Laski:)

...planują swój skok życia, cos w stylu Ocean Eleven lub Gorączki ;]

Witam mam maly problem z ogladaniem filmow a mianowicie w niektorych wersjach nie mam dziewku albo jest tak maly ze i tak nic nie slychac nawet jesli podglosnie na maxa. Czy to moze wina codekow czy karty graficznej bo mam geforca 2?:D Jesli codekow to podajcie jakich wy uzywacie bo ja packu k-lite mega 1.60:) Z gory...

więcej

Witam wszystkich. Pamiętam, że pod koniec lat 60-tych (a może na początku lat 70-tych) szedł w kinach film francuski o chyba takim tytule. Prosiłbym o ewentualne dane tego filmu. Interesuje mnie zwłaszcza muzyka z niego (a zwłaszcza jedna melodia). Jeżeli ktoś sobie coś przypomina, to proszę o informacje. Z góry...

Nie jest żadną nowością ze temat przemocy skierowanej do dzieci jest w filmach tematem tabu.
Ostatnio obejrzałem Atak na posterunek 13 i jest tam scena w której jakas szumowina robi małej dziewczynce krwawą dziure w piersi. To chyba jedyny film gdzie pokazane zoatało morderstwo dziecka z takim realizmem.
Znacie...

Witam!
Poszukuję filmu Wyśniona kochanka (Dream Lover)z 1994 roku.
Proszę o informacje gdzie mogę kupić ten film a może Ktoś mi go odsprzeda oczywiście w polskiej wersji językowej
Pozdrawiam