Hej,
czy moze ktos z Was kojarzy ten film:
Aktor znany jako McGuiver (poprawnie napisane??) jako przesladowca kobiety, jego ukochanej, ktora go nie chce. Po kryjomu wkrada sie do jej mieszkania, i potajemnie obserwuje ja poprzez lustro (bo on mieszka "za scianami", jezeli mozna to tak ujac). Ona sadzi, ze on nie...
Szukam filmu, horroru, z lat 80, może i 70(jeśli okaże się że z 90 to przepraszam ale oglądałem go jakieś 8 lat temu i nie pamiętam).
Chodziło w nim mniej więcej:
Pewna kobieta trafia na bogatą kobietę która(jak się okazuje) jest nieźmiertelna(pije ludzką krew) no i z tą kobietą sie coraz bardziej zbliżają ale w...
Ubóstwiam film ''Opowieści z Narnii'' oraz Williama Moseley'a.
Wy pewnie też!!!
Oprócz tego jest też Went (Past Simple) Miller oraz Skazany na Śmierć!!!
Super filmy! Polecam!!
WYMIENIAJCIE FILMY Z NAJBARDZIEJ ZNANĄ WEDŁUG WAS OBSADĄ (JAK NAJWIĘCEJ ZNANYCH AKTORÓW W JEDNYM FILMIE) !!!
WEDŁUG MNIE TO TAKIE FILMY:
*PRAWDZIWY ROMANS
REŻYSERIA: TONY SCOTT
SCENARIUSZ: QUENTIN TARANTINO
WYSTĘPUJĄ: CHRISTIAN SLATER
PATRICIA ARQUETTE
DENIS HOPPER
BRAD PITT
GARY OLDMAN
TOM SIZEMORE...
Może jestem nudny, może zaśmiecam forum, ale akurat to mnie nie obchodzi :) Jest wiele tematów typu "Wybierzcie najlepszy film", dlatego ten będzie się różnił pewnym ograniczeniem. Można tu wpisywać 4 najlepsze waszym zdanie anime. Nie ma znaczenia czy będzie to film pełnometrażowy czy serial. Wrzucajcie śmiało...
czy ktoś mi pomoże z tytułem filmu w ktporym grał JEAN PAUL BELMONDO??
grał tam pisarza, który pisał na maszynei do pisania i mścił się w swojej poiweści na ludziach którzy w realnym życiu przeszkadzali mu, czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam, bo raz 100 lat temu go oglądałam... czy ktoś mi pomoże?!?! PROSZE!!
Szukam filmu, ktory jest o dwoch takich samych dziewczynach ale nie siostrach, ktore sie zamieniaja zyciem na tydzien. Pierwsza dziewczyna jest znana modelka a druga prowadzi normalne zycie. W tym filmie wystepuje znany amerykanski aktor. Jak by ktos znal moze nazwe tego tego flimu to niech napisze. Z gory dziekuje.