Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ludzie prosze powiedzcie jak dodaje sie filmy na filmweb?

... związanego z tematem "Obraz cyganerii w tekstach kultury z XIX i XX wieku" :) jakieś tytuły?

ludzie prosze powiedzcie jak dodaje sie filmy na filweb?

Potrzebuje tytuł piosenki tudziez muzyki ktora leciala w filmie E=mc2 podczas gdy Ramzes wybral sie wraz z aloszem na lotnisko w tle leciala taka elektroniczna muzyka bardzo prosze o pomoc

Jak wiadomo w 2007 roku do kin wejdzie Spider man 3.
Polska premiera odbędzie się w maju i jak zadecydowano w Polsce będziecie mogli oglądać przygody człowieka-pająka w Imaxie czyli w trójwymiarze

Jakie wolicie zakonczenia filmów..smutne, niewyjasnionie czy też szczesliwe ? ( nie wiem czy był taki wątek..)

Potrzebuje tytuł piosenki tudziez muzyki ktora leciala w filmie E=mc2 podczas gdy Ramzes wybral sie wraz z aloszem na lotnisko w tle leciala taka elektroniczna muzyka bardzo prosze o pomoc

W latach mniej więcej 1994- 1998 często oglądałam na wypożyczonej z wypożyczalni kasecie video "bajkę" o mniej więcej takiej fabule:

Żyła sobie pewna dziewczyna, miała kilku braci (od dwóch do czterech nie pamiętam już), mieszkali sami bez rodziców, wiedli ubogie życie (bracia być może byli drwalami nie jestem...

Szukam strony gdzie bedzie mozna ogladnac sceny z filmow nie pokazywane(wyciete).Własnie niedawno ogladalam taki program i tam widzialam scene z "Wladcy piersicieni" i bardzo chce ja jeszcze raz zobaczyc:(:(:( czekam na jakies propozycje:):)