Potrzebuje tytuł piosenki tudziez muzyki ktora leciala w filmie E=mc2 podczas gdy Ramzes wybral sie wraz z aloszem na lotnisko w tle leciala taka elektroniczna muzyka bardzo prosze o pomoc
Jak wiadomo w 2007 roku do kin wejdzie Spider man 3.
Polska premiera odbędzie się w maju i jak zadecydowano w Polsce będziecie mogli oglądać przygody człowieka-pająka w Imaxie czyli w trójwymiarze
Jakie wolicie zakonczenia filmów..smutne, niewyjasnionie czy też szczesliwe ? ( nie wiem czy był taki wątek..)
Potrzebuje tytuł piosenki tudziez muzyki ktora leciala w filmie E=mc2 podczas gdy Ramzes wybral sie wraz z aloszem na lotnisko w tle leciala taka elektroniczna muzyka bardzo prosze o pomoc
W latach mniej więcej 1994- 1998 często oglądałam na wypożyczonej z wypożyczalni kasecie video "bajkę" o mniej więcej takiej fabule:
Żyła sobie pewna dziewczyna, miała kilku braci (od dwóch do czterech nie pamiętam już), mieszkali sami bez rodziców, wiedli ubogie życie (bracia być może byli drwalami nie jestem...