...............wiecie, czy dodają jutro jakieś DVD do tych gazet? jak tak, to co???..............z góry dzięki za odpowiedź.
Mój typ YYYyyyreek Kosmiczna Nominacja:) Zamierzam potorturować się takim kinem, więc podajcie jak najwięcej żenujących filmów, pozdrawiam:)
w dniach od 31 stycznia do 3 lutego 1987 roku. Nosi tytuł "Lekarstwo na bezsenność" , a jego reżyserem jest John Henry Timmis IV...;)
Film trwa... 85 godzin.
Jesli ktos ma chec podyskutowac na temat tego obrazu, serdecznie zapraszam na mojego bloga - bo przeciez " this is Sparta !!!"
Szukam tytulu filmu. dosc pilne. streszcze o co w nim chodzilo:
- 2 chlopakow (ciemnoskorych) - wiek 17 i w gore (nie pamietam) ida do tej samej szkoly. jeden jest uwazany za geniusza i trafia do klasy ktora ma jemu odpowiadac. drugi jest uwazany za czlowieka z ulicy i trafia do takiej klasy. przyadkiem zamieniaja...
Nie sadzicie ze malo jest ostatnio tak dobrych filmow, w dodatku ile jest takich w ktorych glowna role graja niepelnosprawni))??
Czy ktoś,kto oglądał ten film miał wrażenie,e mimo świetnej obsady,zdjęć z koncertów i nagrań w studio,a w końcu samego życia R.R czegos brakuje? Wg mnie w filmie brakuje tych ważniejszych rozdziałów życia Riedla. Gdzie są jego koncerty ze "Skibą"?Gdzie ta cała historia,którą tak DOKŁADNIE opowiedział w swojej ksiąrzce...
więcej
zrobił na mnie duze wrażenie. Opowiadal o ludziach, ktorzy doznali obrażeń mózgu, i w ich efekcie - po pozornie zwieńczonej sukcesem rehabilitacji - nie umieli juz kochać swoich najblizszych...
Zatracili tą umiejetność... Płaty czołowe uległy nieodwracalnym uszkodzeniom (nawet niewielkie zmiany powoduja kolosalne...