Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...............wiecie, czy dodają jutro jakieś DVD do tych gazet? jak tak, to co???..............z góry dzięki za odpowiedź.

Mój typ YYYyyyreek Kosmiczna Nominacja:) Zamierzam potorturować się takim kinem, więc podajcie jak najwięcej żenujących filmów, pozdrawiam:)

w dniach od 31 stycznia do 3 lutego 1987 roku. Nosi tytuł "Lekarstwo na bezsenność" , a jego reżyserem jest John Henry Timmis IV...;)
Film trwa... 85 godzin.

Jesli ktos ma chec podyskutowac na temat tego obrazu, serdecznie zapraszam na mojego bloga - bo przeciez " this is Sparta !!!"

Jak dodać film w którym nie ma na filmwebie żadnych aktorów

Szukam tytulu filmu. dosc pilne. streszcze o co w nim chodzilo:

- 2 chlopakow (ciemnoskorych) - wiek 17 i w gore (nie pamietam) ida do tej samej szkoly. jeden jest uwazany za geniusza i trafia do klasy ktora ma jemu odpowiadac. drugi jest uwazany za czlowieka z ulicy i trafia do takiej klasy. przyadkiem zamieniaja...

więcej

Nie sadzicie ze malo jest ostatnio tak dobrych filmow, w dodatku ile jest takich w ktorych glowna role graja niepelnosprawni))??

Czy ktoś,kto oglądał ten film miał wrażenie,e mimo świetnej obsady,zdjęć z koncertów i nagrań w studio,a w końcu samego życia R.R czegos brakuje? Wg mnie w filmie brakuje tych ważniejszych rozdziałów życia Riedla. Gdzie są jego koncerty ze "Skibą"?Gdzie ta cała historia,którą tak DOKŁADNIE opowiedział w swojej ksiąrzce...

więcej

zrobił na mnie duze wrażenie. Opowiadal o ludziach, ktorzy doznali obrażeń mózgu, i w ich efekcie - po pozornie zwieńczonej sukcesem rehabilitacji - nie umieli juz kochać swoich najblizszych...
Zatracili tą umiejetność... Płaty czołowe uległy nieodwracalnym uszkodzeniom (nawet niewielkie zmiany powoduja kolosalne...

aforyzmow, złotych myśli lub jakiejs krotkiej fajnej wypowiedzi (z podaniem autora) odnoszacej sie do filmu, tego czym jest film itd...jakies propozycje?...z gory dziekuje;)