Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kubrick, kultowy, nietypowy. Spielberg, najbardziej znany. George Lucas, zalicza się bo GW. Jacy jeszcze?

Osobiście obejrzałam "2046" kilka razy i musze szczerze przyznać, że film ten miał na mnie ogromny wpływ w temacie "miłość".
Ważne dla nie stało się to, że miłość to nie tylko spotkanie tej właściewej osoby, ale także spotkanie jej we właściwym momencie...
Z każdym ponownym oglądaniem odkrywałam cos...

Ja uwazam ze powstaje tam naprawde coraz wiecej doskonalych filmow, zarowno pod wzgledem fabularnym jak i technicznym (UPADEK, ZYCIE NA PODSLUCHU). Ktos sie zgadza, nie zgadza?

Jesli znacie jakies filmy niemieckie z ostatnich lat które wartozobaczyc to wypisujcie tytuly

Cześć!
Mam pytanie, czy wiecie kiedy ukaże się 2 sezon lost na DVD? Bo ja nigdzie nie znalazłam żadnej informacji na ten temat. A może już się dawno ukazała. Koniecznie powiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi mili parafianie...
Osoby działające na tej stronie ON-LINE są (nazwę to rzeczowo) genialne.
Jesteśmy Ojczyzną "CZTERECH PANCERNYCH", "007 zgłoś się", narodem który spłodził ROMANA POLAŃSKIEGO, A.P.KACZMARKA, MNIE I INNEGO ROMANA ... ! Stwórzmy dzieło, które sięgnie po Oscara (all rigths reeserved)[...]Nakręćmy...

więcej

Byłam ostatnio w kinie na filmie "Miss Potter".
Wzruszający, pokrzepiający i prawdziwy film, niekoniecznie tylko dla kobiet. Piękna sceneria, świetna kreacja Renee Zellweger. Po prostu na takim filmie można naprawdę odpocząć i nawet momentami się pośmiać.

Ale czemu taki tytuł tematu? Otóż na filmie były 3 osoby (w...

więcej

Denerwuje (malo powiedziane) mnie polityka TVP. Mianowicie puszczają dobre filmy , choćby z serii ,,Kocham kino" o porach, które są dla czlowieka wstającego rano nie do przyjęcia, np. 23.20 itp. (przyklad - ostatnio ,,Dziecko Rosemary"). Tymczasem o przyzwoitych porach typu 20.00 leci chała w stylu niskobudzetowych...

Szukam kilku filmów i seriali,może ktoś coś posiada?
szukam takich filmów jak:
- Breathing Fire
- Żelazne Anioły 1,2,3
a seriale to:
- Baza Pensacola
- Bones (Kości)
- Haunted (z Matthew Foxem)
- Zagubieni sezon 1 i 3.
Jeśli posiadacie coś z tego to proszę o kontakt na madziak690@wp.pl
Nie mam niestety...

Witam , za małolata oglądałem pewien film i oczywiście nie pamiętam tytułu ale liczę że tak szerokie grono filmomaniaków mi pomorze...

Mogę jedynie przybliżyc ile pamiętam z tego filmu.

Film sensacyjny-fantastyczny.2 policjantów zabija jakichs bandytow po ostrej strzelaninie - trwajacej dosc dlugo mimo licznych...

więcej

Jeśli jest to gdzie moge dostac lub obejrzeć?
prosze odpowiedzcie...