LUDZIE! TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMÓW W HISTORII A NIE MA GO W TOP 100 ŚWIAT BO ZOSTAŁO ODDANYCH NA NIEGO NIESPEŁNA 500 GŁOSÓW. WARTO TEN FILM OBEJRZEĆ I ZAGŁOSOWAĆ NA NIEGO.
Zauważyliście, że ostatno w Polsce robi się filmy określane jako komedie romantyczne, ale tak naprawdę z komedią to mają niewiele wspólnego. A romantyczność w tych filmach aż mdli. Co o tym sądzicie? Może znacie jakąś dobrą polską komedie romantyczną?
Szukam filmu z Moniką Bellucci w roli głównej. Mam tylko zdjęcie. Wnioskuję po nim, że ten film zmusi mnie do egzystencjalnych refleksji.
Pozdrawiam i czekam na rychłą odpowiedź.
http://img71.imageshack.us/my.php?image=monicabelluccipt2.jpg
ten film mógł by powstać niedlugo ale są tam problemy pomiędzy 2 wytwórniami szkoda że będziemy musieli tak długo czekać.
A co wy o tym sądzicie
Przypominam listę nagrodzonych:
1999. American Beauty
1998. Zakochany Szekspir
1997. Titanic
1996. Angielski Pacjent
1995. Braveheart
1994. Forrest Gump
1993. Lista Schindlera
1992. Bez Przebaczenia
1991. Milczenie Owiec
1990. Tańczący z wilkami
Więc który waszym zdaniem najlepszy film lat '90....
Czy moze mi ktoś pomóc bo potrzebuje ten film "shanghai Triad" od tego zalez moje zaliczenie przedmiotu, bo wykladowca uwielbia ten film i powiedzial ze dostane zaliczenie jak go zdobede. blagam o pomoc
Witam!
Szukam takiego serialu, który jakieś 4-5 lat temu leciał w telewizji...(chyba na tvp2) w godzinach przedpołudniowych.
To było coś o kosmitach. Jeden z nich przybył na Ziemię i nazywał się chyba Dan.
Jeżeli ktoś wie to prosze o pomoc....
Prestige - klimat momentami kuleje, ale są sceny w których rzuca na kolana (chociażby w przedstawianiu wynalazków Tesli czy jego rywalizacji z Edisonem), GENIALNE i zagamatwane pomysły, a w szczególności pomysł pt. Ile można poświęcić, żeby się zemścić; żeby kogoś dopaść (przecież on kilkunastu "siebie" musiał zabić -...
więcej
Hej!
Kurcze nie pamietam tytulu swietnego filmu... film byl naprawde rewelacyjny.
Moze ktos to kiedys przeczyta i napisze tutaj na forum jaki byl jego tytul.
No wiec byla sobie rodzinka.Matka ojciec i dwie corki.Matka zachorowala na raka pluc (chyba) i umarla.No i ten ojciec podjal sie trudu wychowania...