taki plebiscycik aby sprawdzić jakie poczucie humoru króluje na Filmwebie. Moje ulubione to "Dzień świra" ( to oczywiście tylko w 1/4 komedia ale humor bardzo mój) "Dzień świstaka" (Bill Murray - najlepszy komik świata),"Hi way" ( bez komentarza), "Wyścig szczurów" ( może nieco niższa półka ale moge oglądać...
Podajcie mi filmy gdzie moge znalezc duzo zdrowego prawdziwego seksu, ktory podnieca na maxa!!!!!!!!! Dziex z gory
kiedys ogladalam film w ktorym chłopak przebral sie za dziewczyne zeby mogl mieszkac na obozie z dziewczyna w ktorej sie kocha.Byla smieszna sytuacja gdy musial isc do ginekologa na obozie tenisowym.Czy ktos wie jak sie nazywa ten film???
Hejka. Chciałbym prosić o pomoc. Jak tu założyć taki blog, aby prowadzić własną stronę o filmie. Jest taki film który będzie u nas w zimie tego roku, a mam już jego pełny opis. Tego opisu i strony nie ma jednak tutaj na filmweb dlatego chce taki blog zalozyc. jak?
siemka jestem tu nowy i kompletnie nie wiem o co tu chodzi....moze mi ktos poiwedziec czy z tad mozna sciagac filmy??jak tak to jak to sie robi?bylbym bardzo wdzieczny.....za odpowiedz
Ludzie, pomocy! :D
Wiem, że ten temat na pewno był już na forum, ale potrzebuję propozycji na komedie romantyczne. Najlepiej jakieś nowości. Proszę, napiszcie jakie znacie, będę wdzięczna ^^
Błagam pomóżcie mi. Kilka razy już ściągałam na komputer. Trwało to długo i za każdym razem Quick Time mówił że jest problem i pytał czy kontynuować. Gdy brałam "continue" okazywało się, że jest tylko dźwięk... Proszę o pomoc tu a najlepiej na e-mail:
soul.made.of.fire@gmail.com
lub gg 5794717
Jestem wielkim fanem kina przygodowego. Zastanawiam się czy wolicie bardziej serię "Indiana Jones" czy "Piraci z Karaibów" (na razie 2 części). Ja zdecydowanie wolę przygody Indiany, bo choć są starsze i z dużo mniejszymi budżetami (np. Poszukiwacze zaginionej Arki - 20 mln, Piraci z Karaibów 2 - 225 mln) mają w sobie...
więcej