pozycja obowiązkowa dla każdego kinomana i nie tylko , jeżeli ktoś jeszcze nie obejrzał ogromnie polecam i zachęcam co raczej nie jest koniecznością, bo film jest wybitny ;)
A więc do zobaczenia o 20:15 ;D
hEjCia WszytKim :* chciałam się was zapytać o was najulubiejszy film bez którego " moglibyście nie żyć " taki film, który moglibyście oglądać non stop bez końca i nigdy się wam nie znudzi ;] moim takim filem są PIRACI Z KARAIBÓW a wasze filmy ?!
Jaką postać filmową widzieli byście u władzy? Ja proponuje Don Corleone premier, a Yoda prezydent. Jakie są wasze propozycje?
hej! jestem tu nowa... i jeszcze nie bardzo wiem jak się poruszać po portalu. czy ktoś może mi powiedzieć czy można sobie plakat kupić tutaj?? z góry dzięki za odp. pozdrawiam
Film francuski, wyświetlany jakiś czas temu na AleKino. Akcja toczy się w przedwojennej Francji. Dwa podstawowe wątki to, niezwykła żywotność głównego bohatera i kasandryczne wizje (krańcowo sprawdzające się)jednego z członków rodziny "matuzalema". między innymi zapowiedź spadku cen aluminium na giełdach. po wybuchu...
więcejNajbardziej na Filmweb drażnią mnie niektóre z tzw. ciekawostek do filmów. Wiekszość spośród nich zasługuje na miano interesujących, ale reszta woła o pomstę do nieba. "Kiedy X siedział na klopie, papier toaletowy zwisał na 30 centymetrów, a kiedy X chciał się podetrzeć, papier był nieco krótszy"; "Y położyła widelec...
więcej
kilka lat temu nakrecono kontrowersyjny film o księżach co molestuja dzieci
. Jaki jest tytuł tego filmu wiecie moze , albo jesli wiecie kto tam gral to z gory dzięki >)