Szukam komedii typu: American Pie, Dziewczyna z sąsiedztwa, Szkoła Uczuć
Chodzi szczególnie o filmy szkolne ( High School ). Bardzo prosze o polecenie tytułów tego typu filmów:D JAK NAJWIĘCEJ!!!
Czy znacie jakieś książki z wyższej półki (porządną literature) na podstawie, których zrobiono filmy zarazem w hollywood i w europie.
Jeśli tak podajcie. :D
Pewna amerykanska rodzina jadac samochodem zobaczyla dziwne swiatlo lecace za nimi. Swiatlo zblizylo sie. Kolejne pare godzin bylo wyciete z ich pamieci. Zaczely ich dreczyc dziwne sny. Jakis czas po calym zdarzeniu odwiedzilo ich dwoch gosci ubranych na czarno i w ciemnych okularach. Przedstawiali sie jako agenci....
Czesc nie wiem kto mi wyslał maila co do mojego filmu ale napewno ktos super i dla pewnośći musze jeszcze raz napisac ze niestety nie mogłam go odczytac poniewaz psuje mi sie ostatnio poczta z jakis niewiadomych przyczyn wiec jesli mozna to prosze o zostawienie tej wiadomosci na gg 7361425 to jest bardzo ważne(jak dla...
więcejPoszukuję filmu KTO TAM ŚPIEWA Z 1980r reż. Slobodana Sijana.Polecam każdemu kto ma duszę słowiańską.
cześć wszystkim
szukam tytułu filmu - prawdopodobnie francuskiego - który kilk (ok.5) lat temu leciał w tvp 1. opowiadał o zamożnym małżeństwie, które próbuje nakłonić swego na oko 30letniego syna do opuszczenia domu. syn opiera się i nawet wytacza im proces, który przegrywają rodzice i nadal muszą sie nim opiekować....
Czy ktoś kojarzy film, bazujący na powieści "WYSPA SKARBÓW" al e dziejący się w kosmosie, i nie chodzi mi o animowaną "PLANETĘ SKARBÓW".
Ten film w oryginale podobno nazywał się "HISPANIOLA" jak statek którym płynęli po skarb w powieści, ale nie mam pewności...może ktoś kojarzy...błagam pomóżcie, bo chcę sobei go...