Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam Prosze o pomoc Czy ktos wie czy na nasze ekrany wszedl film "The Elder Son" Marius Balchunas'a? Jesli tak to kiedy wszedl i jak mozna go zobaczyc Dzieki za pomoc

Powtarzam pytanie z tematu. Czekam na odpowiedzi, bo bardzo mnie to ciekawi. Napewno odwiedzę profil każdego, kto tu się wpisze:D

Czy wiecie, jaki film będzie dodany do "Dziennika" w ten piątek?

Mam prośbę; wpisujcie tytuły filmów + tytuł czasopisma, gazety do której dane filmy są aktualnie dołączane :-) Inne informacje też mile widziane (cena, jakość obrazu itp.)Pozdrawiam

WPISUJCIE TU NAJBARDZIEJ WEDŁUG WAS NIEDOCENIONE PRZEZ KRYTYKÓW/LUDZI FILMY!

FILMY KTÓRE WEDŁUG MNIE SĄ NIEDOCENIONE TO:

*TEORIA CHAOSU (NAPRAWDE ZASKAKUJĄCY/SKOMPLIKOWANY THRILLER KRYMINALNO-SENSACYJNY Z DOBRĄ OBSADĄ)

*SIEDMIU KRASNOLUDKÓW: HISTORIA PRAWDZIWA (NAPRAWDĘ ŚMIESZNA, PEŁNA GENIALNYCH DIALOGÓW I...

więcej

Witam szukam filmu "Maratonczyk "z 1976r moze ktos ma ??? np na dvd albo na kompie a moze wie skad mozna sciagnac ?bardzo mi zalezy na tym filmie moj mail andre1978@tlen.pl z gory dzieki

szukam filmu który widziałam kilka lat temu z tego co pamiętam teść filmu zajmowała się grupą przestępców a jeden z nich cytowal hamleta przy napadach na bank no i oczywiście był prze policje nazywany Hamlet oczywiście poszukiwałam tego filmu pod tą nazwą ale nie znalazłam

Od pewnego czasu przy oglądaniu filmów zwracam większą uwagę na szczegóły i jest pewna rzecz, która przy niektórych anime cholernie mnie wkurza. Otóż chodzi o kwestie kłopotu z wyborem przy ściąganiu takiej wersji językowej, aby mowa była zgrana z animacją. Do tej pory zwykle ściągałem filmu w japońskiej wersji, ale...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jak łatwo się domyślić...ja też szukam filmu.
do rzeczy
Film prawdopodobnie z USA, trzech kumpli dowiaduje się, żę ich kolega ze szkoły leży w szpitalu i jest nieuleczalnie chory, przekupują pielęgniarkę i wykradają go by wspólnie spędzić super weekend nad oceanem, jadą samochodem, po drodzę poznają ludzi, popijają...

więcej