Oglądałam taki film o samolocie, w którymś coś się stało z pilotami i prowadzić go musiała jakaś córka znanego gościa. W samolocie byli jej znajomi,ją wylali za szkoły i se gdzies lecieli...Dziewczyna kontaktuje się z jakimś fajnym gościem, który się zna na prowadzeniu samolotów i siedzi w bazie, i kieruje tymi...
Witam! mam wielki problem i nie wiem czy nawet wy mi jestescie w stanie pomoc..szukam pewnej animacji ktora zostala wydana przed rokiem 1993 czyli moze byc nawet z 1988 itp.. Streszcze krótko akcje..Film zaczyna sie tym ze na pewna planete zagrozona zniszczeniem przylatuje statek kosmiczny i zabiera (chyba) czwórkę...
miałem przyjemność widzieć już film "300" na podstawie komiksu Franka Millera, no i musze przyznać, że to bardzo, ale to bardzo dobra produkcja. cieszę się, że od filmu "Batman Begins", filmowe adaptacje komiksów idą w słusznym kierunku. nie wspominając już o innej superprodukcji "Sin City"!
Mam wielką prośbę.
Kiedy jest scena z Sethem, który spada z wiezowca? Na początku filmu, czy na końcxu, a jeśli by ktoś wiedział dokładniej, to proszę pisać.
Z góry dziękuję.
Wspanialy aktor. w jakich filmach obsadzilibyście go. no i oczywiscie jaki jest wasz ulubiony film z jego udziałem.
Który film bardziej przypadł wam do gustu z udziałem Nicolasa Cage'a "Bez Twarzy" czy "Lot Skazańców" Oba fajne , ale ciekawszy jest Lot Skazańców!!!!!!!!!
mam pytania do ludzi ogladajacych amerykanskie komedie w stylu American Pie
Ostatnio widzialem film Wpasiona Wkrętka (Going Greek)na poczatku gdzy koles wychodzi z dzwi i rzyga leci fajna muzyka i nie moge jej znalesc!! czy ktos mi pomoze plis!!
witam potrzebuje tytułów filmów przyblizonych tematyka i nastrojem do takich filmów jak old school czy american pie z góry dzięks