Jeśli ktoś ma może karaoke do piosenki Eweliny Flinty - Czy nastanie znów świt ? bardzo proszę o skontaktowanie się ze mną, e-mail: msauczek@op.pl a to mój numer gg: 9168317. To karaoke jest mi bardzo potrzebne. Z góry dziękuje.
Pamietacie taki serial ze gosc przenosil sie 6 dni wstecz i ratowal swiat :) pamietam tyle ze przenosil sie w kuli i zawsze podczas podrozy leciala mu krew z oczu kojarzy mi sie nazwa 6 days ale pewnie cos mi sie pojebalo :)
szukam dobrego filmu do obejrzenia wieczorkiem, moze to byc komedia, ale nie z tych glupich ( te juz wszystkie widzialam :P ), moze byc kryminalna, albo jakas w miare inteligentna, zadne romantyzmy... moze to byc thriller, jakis psychologiczny, albo ogolnie jakis dobry film... duzo juz widzialam, wiec bez oczywistych...
więcejWitam,jakis rok temu w angielskim kinie oglądałem film opowiadający historie czarnoskórego przestępcy który podczas kradzieży samochodu kradnie także przebywającego w nim niemowlaka.Chłopak zupelnie nie wie jak sie tym dzieckiem zajmowac i trzyma je pod łóżkiem a nosi je w papierowej torbie.Bardzo mi zależy na tym...
Bo mi tak. Mi się marzy, że Ridley Scott wyreżyseruje "I nie było już nikogo" wg A. Christie i świetnie odda atmosferę osaczenia, która cechuje książkę, a którą zaserwował nam w "Obcym". Skompletowałem nawet obsadę idealną:
1) Bloom Orlando jako Anthony Marston
2) Diaz Cameron jako Vera Claythorne
3) Eastwood Clint...
Nie wie ktoś gdzie można zdobyć książki o filmach:
Casablanca
Amadeusz
Lot nad kukułczym gniazdem
Chłopcy z ferajny
2001: ODYSEJA KOSMICZNA
Przeminęło z wiatrem
Ben Hur
Północ - północny zachód
Deszczowa piosenka
Powiększenie
Dołączane niegdyś do gazety wyborczej wraz z filmami? Tak się składa, że mam te...
bardzo mi zalezy na tytule pewnego filmu ktory niestety wyleciał mi z głowy, moze akurat ktos moglby mi pomoc. jest z lat powiedzmy 50./60., melodramat (cos w stylu casablanki) i oowiada o parze ktora sie umowiła o konkretnej godzinie w konkretnym miejscu i niestety jedno z nich (chyba kobieta) nie dotarło,bo miało...
JAK MOZNA UZYSKAC DOSTEP DO POLSKICH PRODUKCJI LAT '80? NP. CZAS DOJRZEWANIA, UCIECZKA, DZIECI SMIECI??
Moim absolutnym faworytem jest zwiastun do Hills have eyes 2 - http://youtube.com/watch?v=sGemchnSCTc
Szkoda, że jest to przykład, gdzie zwiastun jest lepszy od filmu.
Znacie jeszcze jakieś ciekawe trailery, zrobione z pomysłem, a nie tylko jako zlepek scen z filmu?