Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje tytulow filmow na temat wiezienia.Czy ktos ogladal cos ciekawego? Dzieki z gory!

Poszukuje następujących filmów (głównie ZSRR okres od 1940-1960):

Samotny biały żagiel, Młoda gwardia, Niezapomniany rok 1919, Przysięga, BOhaterowie Pustyni, Śmiali ludzie, Cesarski Piekarz, Poddany, Drużyna
Dwaj żołnierze, Upadek Berlina, Bitwa Stalingradzka, Wesoły Jarmark, czyli Kubańscy kozacy; Świniarka i...

Qrde, ludzie... kto dał do Tony Bennett(I) taką fote? to nie on!! Jak można zgłosić to administratorom?! Znam tą osobistość dosyć dobrze, a poza tym odrazu widać, że to nie on... Jest opcja ZOSTAŃ AUTOREM TEJ STRONY itd, ale nigdzie nie ma ZGŁOŚ BŁĄD CZY COŚ!!! No ludziska! Piszcie i załatwcie to:D

Czesc, mam pytanie:
Czy ktoś ma może pomysł na scenariusz filmu? Chodzi mi o jakąś ciekawą historię... Może być chociaż sam początek...:)
Pozdrawiam :)

Skoro tak krytykujesz filmy nie majac zbytnio pojecia o tym co piszesz to pozwol ze ja teraz mocno ciebie zkrytykuje!!!! Gdzies czytalem ze napisales o tym iz Nicolas Cage jest synem Francisa Forda Coppoli, a tak naprawde to on jest jego bratankiem wiec radze tobie nie wystawiac ocen filmowych skoro nawet nie znasz sie...

więcej

..jak go krytyk obsmaruje - prawdopodobnie i wam to się zdarzyło, że przeczytaliście gdzieś w gazecie lub usłyszeliście od znajomych niezbyt pochlebne opinie na dany film..

.że kipski, dno, fabuła do kitu a aktorów powinno się wysłać w kosmos itd..

..jednakże po obejrzeniu danego filmu stwierdzacie z całym...

Witam,
zaczynam przygodę z telewizorem HD i zestawem kina domowego. Chciałbym na początek poznać jego możliwości, dlatego szukam filmów, które się do tego nadają.

Cechy wymagane (oczywiście nie koniecznie wszystkie razem):
- żywa kolorystyka
- bardzo dobre efekty specjalne / wizualne, dynamika
- efektowny /...

Hej wszystkim, mam taką prośbę do was, a szczególnie tych którzy tak jak ja uwielbiają kryminały...
Chodzi mi o to byście podali mi kilka tytułów fajnych filmów w stylu: kilkoro ludzi w jednym miejscu, jedna osoba ginie i nie wiadomo kto jest zabójcą...rozumiecie!Jedny z takich filmów jest np "Przeklęta wyspa". Więc z...

więcej

Już jutro w TV godne polecenia filmy:

7 kwietnia, Sobota

TVPKultura
09:05 Cinema Paradiso (szczególnie ten!!!)
11:05 Metropolis
14:45 Przypadek

i kolejne dni:

8 kwietnia, Niedziela

TVP2
12:00 Gang Olsena (pamięta się,co?)

ZONE EUROPA
10:05 Apartament (o niebo lepszy od...

Proszę wypiszcie najfajniejsze Waszym zdaniem filmy z gatunku komedii romantycznych.
Sama lubię dość ambitne kino ale czasem trzeba się rozluźnić i obejrzeć coś lżejszego a do tego komedie romantyczne są the best! Wypisujcie po max 5 filmów :)

Moje typy:
"Notting Hill"
"Czego pragną kobiety"
"Dziennik Bridget...

więcej