Która aktorka waszym zdaniem jest najpiękniejsza ????
ja to typuje :
1 Cameron Diaz
2Cate Winslet
3Jessica Simpson
4Rachel Weisz
A wy ?????????????
Hejka, poszukuje jednego filmu, nie pamietam kompletnie, z ktorego on jest roku, ale co bylo charakterystyczne - piosenka: "I got you babe". To nie byl na pewno "dzien swistaka". Film byl o ... milosci bogatej kobiety i biednego muzyka. Ojciec dziewczyny sprzeciwial sie ich zwiazkowi. Prosze pomozcie mi!
Tak wam pięknie idzie z tymi pożegnaniami, że postanowiłam was wypytać o coś jeszcze :P
Chodzi mi o odnalezienie inspiracji biblijnych w filmach, z tym, że nie mam na myśli filmów typu "Pasja", tylko np. Jezus kuszony przez diabła na górze - inspiracja dla sceny z "adwokata diabła" (Keanu Reeves kuszony przez Al'a...
Mam prozie jeśli kos wie z jakiego filmu pochodzi ta piosenka to niech napisze. Kiedyś oglądałem już ten film i chciałbym go obejrzeć jeszcze raz, tylko niw pamiętam tytulu:/
Z góry dziękuje za pomoc!
ta książka jest beznadziejna:)))) kto ja przeczyta
to ma wode z mozgu ja przeczytalam i jestem szurnieta
Jak myslicie czy neo mial schizofrenie. Na poczatku slyszal glosy tzn morfeusza ktory moglbybyc psychiatra ktory podaje mu lek (czerwona pigulke) aby wyjsc z urojonego swiata matrixa. Potem czas spedza w zamknieciu w szpitalu psychiatrycznym nabuchodonezar razem z innymi pacjentami ktorzy wchodza do swoich umyslow...
Na co chorowal glowny bohater filmu bo obstawiam rozdwojenie osobowosci lub schizofrenie (glosy tylera durdena , napady zlosci , urojenia i wogole destruktywny charakter)
Jak w tytule tematu , Sergio Leone był , jest i będzie wzorem nie tylko dla naszego pokolenia ale i pokolenia które ędzie po nas i naszych potomkach.
Mimo tego że Oscara nie otrzymał , nie wiedzieć czemu zresztą akademia go nie uchonorowała , uznaję go za wizjonera kina , to on stworzył aktora Clinta Eastwooda , to on...
Może temat jest nieco zamotany , to śpieszę wyjaśnić pokrótce o co mi chodzi , otóż miałem tą nieprzyjemność oglądać filmy wydane przez Imperial Enterntainmet , filmy które obrosły kultem a które nie posiadają dodatków
i mają fatalne tłumaczenia , oto te kilka tytułów:
The Good , The Bad and The Ugly (Tłumacz...