Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pierwszy za scenogrifę: Labirynt fauna (chociasz jak mówi polski tłumacz Labiryntu elfa...)

1. Ellen nie za bardzo sie nadaje do prowadzenia gali.(pamiętacie Billego Crystala??)
2. Tłumaczenie jest porażką, tytuły tłumaczone dosłownie (Flags of Our Fathers - Flagi naszych ojców??? na Boga!!) może za rok w oryginale??
3. Ta pseudoloża (że niby w Los Angeles) po prostu brak słów

może "The Making of 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'", czyli dokumentany film o "Locie nad kukułczym gniazdem, może na video, PILNE

Piszcie kto według was dzisiejszej noscy najbardziej zasuguje na statuetke?

Co myślicie o imieniu dla Cesarzowej i czy Artax musiał zginąć ??

oglądając dzisiejszy odcinek skazanego na śmierć przypomniałem sobie dobry film wiezienny, którego nie mogę sobie przyponieć tytułu.

Film opowiada o zbuntowanych wiezniach, ktorym udaje sie przejac kontrole nad wiezieniem. Przejmuja pelna kontrole na otwartym terenie i negocjuja z policja. Koniec byl taki, na okolo...

więcej

Słuchajcie..potrzebni mi są aktorzy lubelscy, jak najwiecej ich :) jakby ktoś wiedział to proszę o odp. pozdrawiam!:)

byl to film chyba horror/sf dzialo sie na dzikim zachodzie chyba bylo o tym o jakims potworze przypominalo bardziej Wormsa jakiegos:P poruszal sie szybko pod ziemia i lapal ofiary film jest chyba z 1990-1995(lub wiecej) bylem mlody wtedy;/ wymiencie tytuly

Chodzi mi o jakies dobre komedie, komedie romantyczne, historyczne , ale takze z innych gatunków. Chciałabym obejrzec cos na czym warto oko zawiesic:) wielkie dzięki za każdy tytuł:)

Jakie filmy Krótkometrażowe polecacie? Chodzi mi o takie do 20 minut długości..., np. Cathedral, Batman: Dead End, Pingwiny z Madagaskaru czy Szkoła Spadania...