1. Ellen nie za bardzo sie nadaje do prowadzenia gali.(pamiętacie Billego Crystala??)
2. Tłumaczenie jest porażką, tytuły tłumaczone dosłownie (Flags of Our Fathers - Flagi naszych ojców??? na Boga!!) może za rok w oryginale??
3. Ta pseudoloża (że niby w Los Angeles) po prostu brak słów
może "The Making of 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'", czyli dokumentany film o "Locie nad kukułczym gniazdem, może na video, PILNE
oglądając dzisiejszy odcinek skazanego na śmierć przypomniałem sobie dobry film wiezienny, którego nie mogę sobie przyponieć tytułu.
Film opowiada o zbuntowanych wiezniach, ktorym udaje sie przejac kontrole nad wiezieniem. Przejmuja pelna kontrole na otwartym terenie i negocjuja z policja. Koniec byl taki, na okolo...
Słuchajcie..potrzebni mi są aktorzy lubelscy, jak najwiecej ich :) jakby ktoś wiedział to proszę o odp. pozdrawiam!:)
byl to film chyba horror/sf dzialo sie na dzikim zachodzie chyba bylo o tym o jakims potworze przypominalo bardziej Wormsa jakiegos:P poruszal sie szybko pod ziemia i lapal ofiary film jest chyba z 1990-1995(lub wiecej) bylem mlody wtedy;/ wymiencie tytuly
Chodzi mi o jakies dobre komedie, komedie romantyczne, historyczne , ale takze z innych gatunków. Chciałabym obejrzec cos na czym warto oko zawiesic:) wielkie dzięki za każdy tytuł:)