Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpiszcie tu swoje typy na filmy, które definitywnie nie powinny zostać nagrodzone Oscarem. Podajcie też dobre argumenty.
Dziękuję za odpowiedź.

Od klku dni(tygodni?) mówi się o tym filmie a ja nadal nie wiem czy zmusić się na wydanie 13-stu zł za bilet.

Czy wiadomo kiedy i czy bedzie polska premiera filmu?
http://www.filmweb.pl/Messengers++The+2007+o+filmie,Film,id=190313

Witam, czy wie ktos moze cos wiecej na temat zdarzen, na ktorych podstawie powstal film, gdzie moge cos znalezc?Strasznie mnie poruszyl ten film-jednym slowem dobre kino. Pozdroi

Witam, czy wie ktos moze cos wiecej na temat zdarzen, na ktorych podstawie powstal film, gdzie moge cos znalezc?Strasznie mnie poruszyl ten film-jednym slowem dobre kino. Pozdro

Szukam tytułów dwóch filmów.

I film:

Polska. chłopak (chyba miał blond dredy)razem ze swoją dziewczyną (która później okazuje się w ciąży) postanawiają zabrać ojca chłopaka nad morze. Nie mieli ze sobą dobrego kontaktu ale ojcie wylądował w szpitalu . Film trwa ok. godziny. Wiem że lekko namieszałam ale mam...

czy ktoś moze przesłac mi linka...
ponoc 3 dostały się "Kobiecie w błękitnej wodzie" ..... hmyyy a mi sie ten film podobał , no tal ale oskara dostała Infiltracja tylko dltego, że Scorssese wczesniej ine dostał za filmy, za które mu się nalezało :)

prosze o pomoc

hej! bardzo zależałoby mi na zdobyciu filmu Quadrophenia w wersji polskiej9ewentualnie w orginalnej), czy może ma ktoś go w swojej kolekcji?? chętnie go odkupię. A może po prostu ktos wie gdzie mogę go zdobyć lub by mi go przysłał. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź, poniweważ bardzo zalezy mi na nim.pozdrawiam i...

więcej

hej! bardzo zależałoby mi na zdobyciu filmu Quadrophenia w wersji polskiej9ewentualnie w orginalnej), czy może ma ktoś go w swojej kolekcji?? chętnie go odkupię. A może po prostu ktos wie gdzie mogę go zdobyć lub by mi go przysłał. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź, poniweważ bardzo zalezy mi na nim.pozdrawiam i...

więcej

Według mnie ten film nie zasłużył na to wyróżnienie. Co wy sądzicie??