Ostatnio w moich rękach znalazł się cały sezon 1 serialu The L World na cd (użyczony od koleżanki z drugiej strony osiedla:). Po obejrzeniu kilkoma słowami mogę stwierdzić: DAJCIE KOLEJNE SEZONY :D Po obejrzeniu ostatniego odcinka czekam niecierpliwie na kolejne !!! Serial dla hetero jak i dla homo - ale się dzieje...
Czesc! Czy ktos moze widzial, zna lub wie jaki jest polski tytul tego filmu? Szukam w internecie, ale nic na ten temat nie moge znalezc. Za kazda informacje wielkie dzieki!!! Pozdrawiam Kuba...
Mam zamiar wykorzystać film "Fight Club" i ukazać, że Tyler Durden jest uosobieniem pragnień postaci granej prze Edwarda Nortona, odzwierciedleniem jego chorej psychiki. Czy to dobry przyklad do wybranego tematu? Jakie filmy byście jeszcze polecili, z których mógłbym skorzystać podczas opracowywania tematu?
Bylem dzisiaj na Hannibalu w kinie i przed filmem wyswietlili zwiastun jakiegos horroru, ktory bardzo mi sie spodobal. Nie znam obsady bo jest jakas malo znana, ale film opowiada ze jakas dziewczyna mieszka w nawiedzonym domu gdzie kiedy zyla rodzina i nagle zniknela, a jej ukazuja sie jakies duchy itp. Oryginalny...
czy ogladliscie film...tak pokręcony ..tak dziwny, ze nie wiedzieliscie co macie o tym myslec? jedym z takich filmów ktory kiedys oglądałam był na pewno Blue Velvet. a Wy...macie takie filmy??
Witam wszystkich.
Ostatnio z kumplem prowadzimy próby znalezienia filmu, który ponoć oglądał jakieś 15-20 lat temu. Film podobno miał polski tytuł "Wujek Adi" i był komedią nt. Adolafa Hitlera, a jego dystrybutorem było ITI Home Video. Problem w tym że za jasną chol.rę nie idzie znaleźć tego filmu po tytule ani...
Witam. Czy mozecie mi poradzic jaka komedia o młodziezy mógłym obejrzec, JAka wg. was jest warta obejrzenia lub nie watra.
jak myslicie kochani czy don corleone jest lepszym bohateram od legendarnego jamesa bonda? a co myslicie o poruwaniu clinta eastwooda z danych oczywiscie lat do lenedarnego humpreya bogarta. cz
czekam na opinie. buziaki. :*