Czy możecie mi podsunąć jeszcze kilka tytułów, które mógłbym sprawdzić jeżeli chodzi o tego rodzaju dzieła?Czekam na pomoc!Dzięki ;O)
znacie jakiś film podobny do Spojrzenie Mordercy? widziałem go ostatnio u znajomego. bardzo mi sie podobal.
Może ktoś ma go na DVD ??
pomóżmy temu kultowemu filmowi wejść na TOP liste !!! Brakuje nie całe 50 głosów. Głosujcie!!:
!!LINK!! http://www.filmweb.pl/Bodyguard+1992+o+filmie,Film,id=4287
na pewno wszyscy z was oglądali ten kultowy film, a widze ocena całkiem, całkiem, bedzie wysokie miejsce na liscie jak pomozecie!
CZy popieracie jej krytykę? Czy reżyser powinien wiernie odtworzyć jej biografię? Cy ma prawo do dowolności w budowaniu fabuły, czy też ograniczony jest w tworzeniu swojej wizji?
Wiem, że to nie jest temat filmowy, ale muszę Was o coś zapytać. Co sądzicie o Alizee. Jeśli ją znacie lub słyszeliście jakąś jej piosenkę, to napiszcie co uważacie o tej młodziutkiej piosenkarce.
Mam pewien problem nie mogę zmienić zdjęcia w swoim profilu po całej operacji pisze, że zdjęcie zostało zmienione ale nic tak na prawdę się nie zmieniło wie ktoś może dlaczego tak jest proszę o pomoc.
Mam pewien problem nie mogę zmienić zdjęcia w swoim profilu po całej operacji pisze, że zdjęcie zostało zmienione ale nic tak na prawdę się nie zmieniło wie ktoś może dlaczego tak jest proszę o pomoc.