Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam. poszukuję tytułu filmu z lat90-2000.film ten był dostępny na kasetach vhs okładka to para uciekających młodych ludzi na tle tarczy zegara.typ filmu sience fiktion. głowny bohater to męszczyzna który zostaje złapany w pułapke czasu,i gdy budzi sie rano nastaje ten sam dzień . zqa pomoc thenks

Czy ktoś wie kiedy bedzie drugi sezon?? Ważne!!

Z góry dzieki

Będę szczery - potrzebuję na gwałt jak najwięcej kaski i m.in. chcę obstawić w zakładzie bukmacherskim tegoroczne Oscary. W związku z tym proszę o pomoc w jak najtrafniejszym przewidzeniu tegorocznych wyborów członków Akademii ;P
Oto stawki (w zakładzie, w którym chcę obstawić ;)):

Najlepszy Film::
Z01 The...

Osobiście mnie w pewnym momencie zaczą nudzić ale ogólnie spiszuję go jako film wart uwagi. Generalnie fajna koncepcja.

Osobiście mnie w pewnym momencie zaczą nudzić ale ogólnie spiszuję go jako film wart uwagi. Generalnie fajna koncepcja.

proponuję wytypowanie najodpowiednieszego np. najbardziej romantycznego, waszym zdaniem filmu na walentynkowy wieczór z ukochaną osobą. Czekam na propozycje filmów. :-)

grał między innymi w Pocałunku smoka, jeżeli zna ktoś jakieś inne filmy z tym aktorem bede wdzięczna za link:)

szukam filmó ze scenami batalistycznymi(dobrymi). jak znacie tytuły tych filmów, lub ksiązek to piszcie.

Uważam, że Halloween to jeden z najlepszych horrorów jakie powstały. Super stworzony klimat wiecznego prześladowania ofiar i pojawiania się Mike'a Mayersa w najmniej oczekiwanym momencie. Postać bohatera horroru klasyczna czyli - ON Z ŁATWOŚCIĄ DOPADA SWE OFIARY, A JEMU TRUDNO COKOLWIEK ZROBIĆ.
Film naprawdę godny...

więcej

Witam !

Czy ktos z Was zna film z motywem zdrady (albo niezgodnosci charakterow ludzi) co prowadzi do rozstanai ? Jesli tak, bardzo prosze o pomoc.

Z gory dziekuje Wam :)