Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

"Gulczas, jak myślisz" oraz kontunuacja tej głupoty z wariatem Irkiem, nawet nie pamiętam tytułu...

hej, czy ktoś wie w jakich sycylijskich miastach krecono te filmy???
Czy znacie jeszcze jakieś znane filmy kręcone na Sycylii?????

Surrealizm to kierunek w sztuce, którym interesuję się od niedawna.
Byłabym wdzięczna za podanie tytułów filmów wartych obejrzenia i przeanalizowania.

Znacie może jakieś filmy romantyczne, o miłości które warto obejrzeć?

Zapraszam na mojego bloga...Odbywa się tam PLEBISCYT NA NAJLEPSZĄ PIOSENKĘ FILMOWĄ..można głosować na swoje 10 ulubionych piosenek z filmów, które sa podane na liście, a także można podać tytuły, których tam nie ma..po jakimś czasie zrobię podliczenie wyników i okaże się jaka piosenka jest ulubieńcem...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej, czy moze ktos z Was kojarzy nastepujacy stary film przygodowy, czarno-bialy, chyba z lat 40-stych, produkcji USA: akcja toczy sie gdzies w Ameryce Poludniowej, gdzie sie pali szyb naftowy i czeterech (ze soba konkurujacych) kolesiow ma tam zawiezc na ciezarowkach material wybuchowy. Niestety za nic nie moge sobie...

więcej

Który film czy aktor ma według was największe szanse w tym roku na Oscara? Piszcie kto i dlaczego!
PS. Tak dla przypomnienia
Nominacje od Najlepszego filmu:
1.Królowa
2.Babel
3.Mała Miss
4.Infiltracja
5.Listy z Iwo Jimy

czy ktos zna tytuł filmu Quentin'a Tarantino ktory ogladali w kinie Fifi, Bonus i Koział w filmie "Czas Surferów"
z góry dzieki za pomoc
POZDRAWIAM!

Czesc!
Mam ogromna prosbe, moze ktos z was bedzie wiedzial. Otoz pisze ostatnio prace na mature z polskiego o filmie budujacym w nas postawe akceptacji i moim zdaniem bardzo dobrym filmem do tej pracy jest Filadelfia. Potrzebuje tez znalezc film budujacy w nas postawe odrzucenia, macie jakis pomysl bo nic mi do glowy...

więcej