Nie wiecie może, jaki film będzie dołączony do piątkpwego wydania "Dziennika"? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
U mnie przedstawia się to m-w tak:
1.Jackie Chan
-z lat 70:Pijany Mistrz
-z lat 80:Zbroja Boga
-z lat 90:Miejski Łowca
-po 2000 roku:Mit
2.Jet Li
-z lat 80:Dzieci Shaolin
-z lat 90:Cała seria Dawno temu w Chinach
-po 2000:Romeo musi umrzeć
Moje pytanie brzmi "Jaki serial komediowy uważacie za najśmieszniejszy , najciekawszy itp."
Nie wiem czy ten temat był już poruszony , jak był to przepraszam za kłopot , no i nie czepiać się treści pytania :D:D:D Pozdrawiam wszystkich
Burzące wizerunek danego miejsca (przedmieścia?), które z pozoru wydaje się idealne oraz ludzi w nim mieszkających jako szczęśliwych. Idealnie czyni to "American Beauty", ponoć nieźle również "Małe dzieci" (zamierzam dopiero się wybrać). Rewelacyjne są pod tym względem 2 seriale, choć każdy w inny sposób, a mianowicie...
więcej
Oto moje propozycje:
1. Madagaskar
2. Epoka lodowcowa 2
3. Dżungla
4. Auta
5. Sezon na misia
6. Skok przez płot
Osobiście najbardziej podobała mi się Dżungla oraz Epoka lodowcowa 2 :)
akcja na początku była taka że koleś idzie spać kładzie sie a tu patrzy na na suficie pisze fluorem "jestem pod łóżkiem" kolo patrzy pod łóżko i go COŚ wciąga i krew sie leje, nie znam tytułu ponieważ kolega mi opowiadał i on też nie pamięta tytułu.
Witam ! Jakieś pare lat temu oglądałem film o gitarzystach.Z tego co pamiętam to to że jeden z aktorów (starszy dziadek) uczył grąć na gitarze swojego ucznia który wygrywa później jakiś konkurs.Niestety nie pamiętam zbyt dobrze ponieważ było to jakieś 6 lat temu (niajmniej) i do dzisiejszego dnia nie mogę spobie...
Zróbmy nasz ranking z okazji Walentynek!!!
Moje ulubione to:
1. Miłość jak narkotyk.
2. Czego pragną kobiety.
3. Cztery wesela i pogrzeb.
4. Amelia.
Nie lubię:
1. Notting Hill.
2. Pamiętnik.
PISZCIE!!! :)
pozdrawiam