Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film prawdopodobnie z poczatku lat 90 tych. Dwoch mlodych kolesi wybiera sie na pokera ( prawdopodobnie). Umawiaja sie na jakiejs wielkiej posiadlosci, z "zoltodziobami w pokerze", ktorzy okazuja sie bardziej cwani niz sie wydawalo.Oczywiscie bohaterowie przegrywaja , zastawiaja wszystko, wlacznie ze sportowym...

fajne filmy roku 2005

użytkownik usunięty

Jakie polecacie? Jakieś luźnie, zabawne wesołe, lekkie.

Mi osobiście najbardziej podobała się część 4 czyli Harry Potter i Czara Ognia ale Więzień Azkabanu,Kamień Filozoficzni i Komnata Tajemnic też była super więc podajcie w kolejności 1.miejsce,2,3 i 4 dla mnie było tak: ........1.Czara Ognia,2.Komnata Tajemnic,3.Kamień Filozoficzny,4.Więzień Azkabanu;)Z góry dziekuje za...

więcej

film jest trzymajacy w napięciu, ale ma wątki nudne i nie ciekawe. Sądze że ten film może być pouczjący ponieważ nie zawierz wiele magi jak np: Harry Potter. Ten film jest rzeczywistąścią.

Czy ktos wie kiedy i gdzie beda wyniki z konkursu w ktorym mialy byc rozdawane bilety na pokaz dnia 9 stycznia?

Na TVNie leciał kiedyś film o tytule 'Duch z Canterville'. Jednakże dużo jest tych filmów na filmwebie, więc nie wiecie, który to był? Wiem, że było coś o farbie, drzewie itp., ale nie wiem, który to film, bo tu ich dużo ejst.

Z góry dziękuję :*

witam, czy kojarzy ktoś film, który opowiadał o życiu jednego z założycieli gangu creepsów (nie wiem czy tak to się pisze) w LA. Został aresztowany za zabójstwo podczas napadu na sklep, osadzono go w celi śmierci i pewna dziennikarka najpierw chce tylko przeprowadzić z nim wywiad, później się z nim zaprzyjaźnia, pomaga...

więcej

To dwa horrory s-f bodajże przełom lat 80-90-tych.

Pierwszy film traktował o człowieku, dla którego skonstruowano specjalny skafander celem ochrony podczas wyprawy chyba na Księżyc/Marsa. Dotknięcie skafandra powodowało, że właściciel skutecznie eliminował wszelkie zagrożenia... tyle pamiętam.

Drugi film, obcy w...

więcej

Szukam tytułu filmu ... nie wiem z którego roku pochodzi ale na samym początku jest sklep i jest dwóch małych dzieci w wózkach co bluźnią i po chwili akcja sie przenosi że nadal stoją ale nie już dzieci tylko dorosli i jeden z nich coś spiewa... i film w tytule ma słowo Joe jak pamiętam
POMOCy !!

Mi osobiście najbardziej się podobała pierwsza część serii, druga już mniej, a trzecia ("Cube 0") dopiero zobacze..
Przede wszytskim Cube podoba mi się za sam pomysł. Jestem pełen podziwu, że pierwsza część została nakręcona tylko w jednym sześcianie, który zmieniał kolory.. Bardzo fajnym pomysłem było NIE wyjaśnienie...

więcej