Sobota 10.09
żadnej premiery
wszystkie filmy powtarzane od minimum 2 miesięcy
średnio 4 premiery miesięcznie z czego 3 gnioty
premierowe filmy raczej drugi rzut .
Jestem abonentem od czasów wizji,dawniej 1 film był powtarzany max 4 razy w miesiącu teraz normą jest 2 razy dziennie. Od czasu połączenia platform jest...
szukam filmów fabularnych o wyścigach kolarskich. Na razie mam jeden, ten z Kevinem Costnerem. Napewno byl tez jakiś polski film tylko nie pamietam tytulu. Jezeli ktos wie o jaki chodzi, ewentualnie zna jakies inne to podawajcie. Z góry wielkie dzięki
Uważam, że to już przegięcie!! Człowiek czyta sobie o czym jest film i co się okazuję, ze jakas osoba dodała opis, który opowiada cały film!! (łącznie z zakończeniem). Nie wiem kto akceptuje takie opisy i przedewszystkim kto wpadł na tak genialny pomysł, żeby opisać cały film. No ludzie opanujcie sie troche!. a oto...
zna może ktoś z was tutaj . takie liceum wojskowe na terenie warmi?? jakby ktoś coś wiedział prosze was bardzo piszcie do mnie... anna_1990@poczta.fm
Wiadomo - wakacje, sezon ogórkowy, kinowy zastój i przewaga niewypałów wśród premier. A może jednak w tym roku coś Wam się spodobało? Umówmy się, że sezon się juz skończył (przepraszam za brutalność!)...
Dla mnie chyba najbardziej sensowną z wakacyjnych premier było "Miasto gniewu". A dla Was?
może ktoś z Was zna ten film; znajoma opowiadała mi o nim, ale zapomniała tytułu, i nie mam z nią kontaktu;
film z gatunku horror lub thriller; podobno dużo lepszy od "Piły" ("Saw"), ostatnio granej;
akcja toczy się w metrze i jest ponoć bardzo ostry klimat, wywołujący dreszcze; nie mogła niestety zdradzić więcej...
Co zmienilibyście w nich? Co byście dodali? Kręcimy za mało filmów akcji, horrorów, s-f, itd.? Mamy beznadziejnych aktorów? Za mały budżet? Napiszcie czego brakuje polskiemu kinu!