Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Musical

użytkownik usunięty

Znacie jakieś fajne musicale albo filmy z fajną muzyką?

Sobota 10.09
żadnej premiery
wszystkie filmy powtarzane od minimum 2 miesięcy
średnio 4 premiery miesięcznie z czego 3 gnioty
premierowe filmy raczej drugi rzut .
Jestem abonentem od czasów wizji,dawniej 1 film był powtarzany max 4 razy w miesiącu teraz normą jest 2 razy dziennie. Od czasu połączenia platform jest...

więcej

szukam filmów fabularnych o wyścigach kolarskich. Na razie mam jeden, ten z Kevinem Costnerem. Napewno byl tez jakiś polski film tylko nie pamietam tytulu. Jezeli ktos wie o jaki chodzi, ewentualnie zna jakies inne to podawajcie. Z góry wielkie dzięki

Uważam, że to już przegięcie!! Człowiek czyta sobie o czym jest film i co się okazuję, ze jakas osoba dodała opis, który opowiada cały film!! (łącznie z zakończeniem). Nie wiem kto akceptuje takie opisy i przedewszystkim kto wpadł na tak genialny pomysł, żeby opisać cały film. No ludzie opanujcie sie troche!. a oto...

zna może ktoś z was tutaj . takie liceum wojskowe na terenie warmi?? jakby ktoś coś wiedział prosze was bardzo piszcie do mnie... anna_1990@poczta.fm

Wiadomo - wakacje, sezon ogórkowy, kinowy zastój i przewaga niewypałów wśród premier. A może jednak w tym roku coś Wam się spodobało? Umówmy się, że sezon się juz skończył (przepraszam za brutalność!)...
Dla mnie chyba najbardziej sensowną z wakacyjnych premier było "Miasto gniewu". A dla Was?

może ktoś z Was zna ten film; znajoma opowiadała mi o nim, ale zapomniała tytułu, i nie mam z nią kontaktu;
film z gatunku horror lub thriller; podobno dużo lepszy od "Piły" ("Saw"), ostatnio granej;
akcja toczy się w metrze i jest ponoć bardzo ostry klimat, wywołujący dreszcze; nie mogła niestety zdradzić więcej...

Co zmienilibyście w nich? Co byście dodali? Kręcimy za mało filmów akcji, horrorów, s-f, itd.? Mamy beznadziejnych aktorów? Za mały budżet? Napiszcie czego brakuje polskiemu kinu!

poszukuje dobrej komedii jesli jakas znasz to daj znac

czy zna ktos tytuły filmów podobnych do 'funny games '' szłyszałem ze z zimna krwia jest podobny ale niee moge go spotkac jak by ktos miał to chetnie skorzystam adam241@wp.pl