Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem czy ten temat już był, ale chciałbym sie dowiedzieć jakie widzieliście najgłupsze (nieadekwatne z orginałem:)) tłumaczenie filmów zagranicznych?
Save the last dance - W rytmie hip-hopu (he czy coś jest nie tak:D)
Czekam na propozycje

Jaki jest program do zmniejszania plakatów ich wielkości i rozdzielczości??odpowiedzcie!

Kilka lat temu ogląałam film o superbohaterze, mianowicie odtwórcą głównej roli był murzyn, nie pamiętam jak się nazywał w każdym razie. Film polegał na tym, że ten gościu wylądował w piekle i miał na skórze tak jakby żywy pancerz jakby zwe smoły, czy czegoś tam, ale najbardziej charakterystyczny był czarny płaszcz,...

więcej

mam pytanie, jaki jest program do zmniejszania obrazków, tak, żeby pasowały do wymogów na filmwebie...i żebybył prosty w obsłudze..pomóżcie

Jak w temacie: czym dla was jest dobry film? coś co przykuło waszą uwagę, coś zabawnego, oryginalnego, czy tylko dobry scenariusz, a może jakaś ważna konkluzja?

Poszukuje filmów godnych polecenia w których muzyka odgrywa główną rolę (coś w stylu Flamenco,Tango - Carlosa Saura).

Wiele razy ogladajac kontynuacje jakiegos super filmu zastanawialam sie jak mozna bylo spartaczyc tak fajny film.Jakie sa wedlug was najgorsze squele fajnych filmow. Wedlug mnie jest to np II i III czesc Sekty , Men in Black II , Pocahontas II

Cześć wam wszytkim.

Jak wpisać nowy Film, którego jeszcze nie ma w FILMWEB ??

Dziękuję za pomoc !

Pewniego razu zostaje podpalony(chyba przez tego białego faceta) kościół. Rozpoczyna się też epidemia tyfusa chyba i ten biały także choruje...trafia do jej szpitala. Pewnego wieczoru ten szpital także płonie, ona ratuje swego niedoszłego oprawcę, a sama pozostaje w potrzasku. Otoczona płomieniami wzywa Boga i w tym...

więcej

Wodnik szuwarek , Pająk chwat wszystkich brat , Kangurek hip hop ????