Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

przecież to bardzo względne pojęcie. dla mnie to oznacza film który wziągnie mnie i pozostawi ogromne wrażenie, ze ciężko sie z niego otrząsnac. to taki film co się odglada z otwartą buzią. No ale to moje skromne zdanie. a nawiasem mówiąz to zgadazam sie ze dobrymi filmami są: pulp fiction, edward nożycoręki, solaris,...

więcej

Ej ludzie obejrzyjcie film "Noi Albinoi" według mnie klasuka kina. głosujcie na ten film poniewarz powinien on znaleźć się n aliście top 100
Pozdrawiam ~)MagiC(~

Z pewnościa niektóre osoby mogą wyjść z kina niepocieszone ilościa drastycznych scen , ale film ten nie jest dla mieńczaków i osób które chcą oglądac płytkie i typowe kino hollywódzkie . To bardzo dobre kino , z rewelacyjnymi efektami - nowatorską realizacją , ciekawą fabułą , dreszcze przechodzą ,aż by się chciało...

więcej

Znacie może jakieś stronki (najlepiej Polskie) z których można ściągać filmy na kompa???
Jak tak to proszę o podanie adresów tych stron!!!!
Z góry Dzięx!!!!!

witam - szukam tytulu do najprawdopodobniej polsko-niemickiego filmu o nastolatkach on niemiec ona polka i to chyba historia ich zwiazku ale najwazniejsze sa zdjecia ktore krecone byly w slubicach i frankfurcie nad odra - niestety komenda "ask google" w tym przypadku nie dziala :/ wiec trzeba zapytac ludzi z "glowa...

mam pytanie czy ktos ma moze napisy do niemieckiego filmu WIE FEUER UND FLAMME [jak ogień i płomienie] ?? szukalam na necie ale nie znalazlam nigdzie:/ i czy ktos widzial moze ten film?? bo na samym poczatku leci muzyczka ktora leci tez ostatnio w reklamie ale nawet nie wiem czego to reklama:/ ale ta muzyczka bardzo mi...

więcej

Jest to polski film, mniej wiecej lata 70-te. Akcja rozgrywa sie na przejsciu granicznym. Matka z corka (a moze ktos tam jeszcze ) nie dostaja pozwolenia na przekroczenie granicy... To tyle - wiecej nie pamietam. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz.

Jest to polski film, mniej wiecej lata 70-te. Akcja rozgrywa sie na przejsciu granicznym. Matka z corka (a moze ktos tam jeszcze ) nie dostaja pozwolenia na przekroczenie granicy... To tyle - wiecej nie pamietam. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz.

Pamiętam jak na jednym z pierwszych pokazów "Władcy Pierścieni: Powrót Króla" i wogóle na wielu innych, miałem zapewnione przez współoglądajacych dodatkowe "atrakcje" w postaci przestrzennego oddłosu pożeranego popcornu i chipsów, który z wdziękiem dopełniały:szelest foliowych torebek i tupot nóżek parolatków, które...

więcej

w zeszłoroczne wakacje oglądałam film gdzie na samym początku ginie kobieta - zostaje ona przygnieciona przez lodówkę która wypadła z samolotu. Od roku juz prawie gnębi mnie co to był za film. Niestety nie znam aktorów którzy tak grali ale film był ogólnie o pechu i jakimś mordercy który wszystkich zabijał bo chchaił...

więcej