Posadzili człowieka na krzesło elektryczne ale ten przeżył i mścił się na swoim oprawcy - adwokacie chyba??? W reinkarnacji lub telepatycznie??? Filmo glądałem dawno....
Akcja dzieje się w Nowym Jorku w murzyńskiej dzielnicy jest tam kolo Jason i razem z kolegami kradną samochody w czasie tego pokłócił się jednym z ziomków i go gonił z pistoletem a jego drugi kolega rozbił się swoim furgonem jak jechał z ziomami i ich policja ścigała Jason był z dupą w parku i im samochód zajebali sie...
więcejJak rozróżniacie thriller i horror. ja mam swoje kryterium, ale nie wiem czy jest dobre: w horrorze występują postaci nadprzyrodzone - duchy, potwory, wampiry, a w thrillerze nie. jest jakiś oficjalny podział?
podobal wam sie ten film ? moim zdaniem to jeden z najlepszych filmów z Patrickiem Swayze a wy jak myslicie
Jak erozróżniacie thriller i horror. ja mam swoje kryterium, ale nie wiem czy jest dobre: w horrorze występują postaci nadprzyrodzone - duchy, potwory, wampiry, a w thrillerze nie. jest jakiś oficjalny podział?
Szukam filmu pod tytułem "George B."Zrobił na mnie duże wrażenie.Oglądałem go w TV 2 trzy lata temu w godzinach późno-nocnych.Miał być prezentem na Dzień Dziecka dla mojego 21-sto letnigo siostrzeńca i 15-sto letnigo syna.Pokazywał bez zbędnych emocji ryzyka życia w "pigółce".Może ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi...
więcej
Hej mam pytanie! Czy kogokolwiek z was fascynują filmy produkcji francuskiej? Podajcie tytuły które zapadły wam w pamięci z krótkim uzasadnieniem :D No i jeszcze w miarę możliwości reżyserów! Szacunek
Pomóżcie. Poszukuje tytułów kryminałów amerykańskich z lat 40' 50' 60' i 70' godnych polecenia. Z góry dziękuje
chciałam pooglądać zwiastuny w formacie .mov na quick time ale no nie da sie normalnie tego obejrzec bo co chwile trzeba odtwarzać od początku żeby ukazalo się odrobinę więcej tego filmiku. Co mam zrobić żeby obejrzeć to normalnie???