nie wiem gdzie, ale najprawdopodobniej tutaj, spotkałam sie z nazwami innych epizodów. Podobno oprócz epizodów: 4, 5, 6, 1, 2, 3, zekranizowano jeszcze inne, nie rozgłoszone części, których nie było w kinie. Czy ktos może wie jakie jeszcze epizody sfilmowano?? Bardzo prosze o podanie nazw. A tak przy okazji... Wiecie,...
więcej1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałek jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje zamordować również wdowę...
więcejCzemu tak dużo ludzi narzeka na to że muszą czekać na to aż ktoś weżnie i sprawdzi materiał jaki dostarczyli i będzie potem taki łaskawy i przyzna im pynkty za ich trud włożony w to aby ten serwisik sie dalej rozwiją . Ja jestem już od paru miesięcy tutaj lokatorem i od niedawna zacołem sie udzielać na forach ale kto...
więcejMoże jazz nie jest popularnym stylem muzyki, ale mam nadzieje że ktoś zna jakieś filmy w których ten styl się przewija. Nie chodzi mi tu o typowe biografie muzyków typu "Bird" (nic z tych rzeczy). Chodzi mi o takie filmy gdzie wyczuwalny jest klimat "spelunek" z lat 30' i 40' , gdzie grano tą genialną muzykę. Słyszałem...
więcejprosze pomozcie bardzo potrzebuje cechyb kryminalu amerykanskiego , cechy czarnego kryminalu !! pozdrawiam i prosze o odpowiedz !!
hejka, mam propozycje dla kogos kto moglby pisac recenzje do filmu ktora poxniej zostalaby wydrukowana w gazecie -
Aneta