ostatnimi czasy mamy zatrzęsienie przeróbek komiksów na pełnometrazowe filmy, pełno spider-manów,x-manów i innych superwypasionych herosów, mamy też niejedną ekranizacje mangi jak dajmy nato taki ichi the killer ( ponoć ktośtam przymieża się do akiry czy ghosta). Od dawna zauważyć można i odwrotny proces, bo kiedy w...
więcej
Na początku chciałbym się przywitać:)
Witam :)
A teraz mam prośbę.. Czy mógłby mi ktoś podać tytuł filmu ?
Byłem na nim w kinie w 1997r lub 1998r.. Nie pamiętam ani tytułu, ani obsady, ani końcówki.. :/ Pamiętam tylko że opisywał ostatni dzień z życia kilku postaci.. ostatni dzień bo następnego miał być koniec...
Leciał sobie kiedyś mały ptaszek, i było mu bardzo słabo i zimno, w końcu z tego zimna spadł na ziemię i prawie stracił ducha.
Traf chciał że ów ptaszek wpadł pod nogi krowy, a ta krowa akurat robiła kupe, i zrobiła placek na ptaszka.Ptaszkowi nagle zrobiło się ciepło i miło (mimo tego smrodu) czuł się szczęśliwy że...
Normalnie jestem zdenerwowany nie moge zdobyc zadnego punktu. Pisze ciekawostki dodaje plakaty obsadae itd. i nic . Nieraz tam wyskoczy w trakcie weryfikacji ale i tak jest pozniej nie zaakceptowano to co trzeba zrobic zeby to zaakceptowac ????
SIN CITY ogromnie działa na emocje , niektórzy wychodzą po połowie , ale po oglądnięciu całego , jest nad czym myslec , co by było gduyby takie miasto istniało naprawde , a może w waszym środowisku istnieją juz takie miasta , jak ty bys postapił na miejscu bohaterów , czy tez jeste smsciwy , czy broniłbyś słabszych...
Który z filmów reklamowych z serii PLUS mix telefony na kartę podoba ci się najbardziej :
-kopytko
-kontrola
-bukiet
-lampka
-globus
-zaczarowany
-słowotok
-piosenka
-a to ci
-pan żartuje
-dywaniki
-Van Gogh
-do babuni
-dioptrie
-żadna mi sie nie podoba
-wszystkie są denne
filmiki są dostępne do...
Witam mam pyutanie .. z jakiego filmu jest ten motyw z Hi Jack ?
http://fun.rudnix.com/movies/GiveMe5.mpg [fun.rudnix.com/movies/G ...]
tu zamieszczam linka do filmiku :) pewnie go kojarzycie :)
Jeżeli oglądaliście, to napiszcie, jak wam się podobało Ringu 0. Według mnie to fajny film, ale słyszałam różne opinie.