Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wg jedną z takich komedii jest seksmisja a według was?

Uwielbiam "zakręcone" ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) filmy. Gdzie nic nie jest oczywiste, albo inaczej: coś, co jest oczywiste, zmienia się w kompletną zagadkę. Lubię mrok, oniryczne klimaty, niepokój. Moje typy to "Zagubiona autostrada", "Mullholand Dr." ( choć nadal do końca nie wiem o co w nim chodzi - może...

więcej

Jaki jest wasz ulubiony bohater z filmu? Moimi faworytami są: Jack Sparrow (Johnny Depp) z "Piratów z Karaibów" oraz Lancelot (Ioan Gruffudd) z "Króla Artura". :)

Szukam filmu podobnego do "Dziewczyny z sasiedztwa" (The girl next door). Zrobil ten film na mnie duze wrazenie, z checia do niego powracam!

Chcialbym abyscie napisali tutaj tytuly podobnych filmow, czyli np. jakas milosc szkolna czy cos takiego - wazne, aby bohaterami byli ludzie mlodzi (tak jak w Dziewczynie z...

więcej

sluchajcie ludzie, czy to jets wszytskop tu za darmo czy tylkop mi sie sni? nawet zwiastuny są za darmo/?\

dodałem filmografię i zdjęcie zeldy rubinstein filmografie mi sprawdzili i nie uznali a zdjęcia to już nie

moze ktos kojarzy teledysk z jakims chlopakiem ktory wyrywa sobie zeby?z tego co pamietam przyczepial sobie np jeden koniec nitki do zeba a drugi do drzwi od taksowki i w ten sposob sie go pozbywał.bylo chyba jeszcez kilka sposobow.ktos moze pamieta wykonawce i tytul tej piosenki?

Czy ktoś z was zna jakieś fajne czarne komedie? Bardzo lubie ten gatunek komedii ale nie bardzo wiem które są naprawde dobre i nie bardzo wiem w ogóle które filmy zaliczają się do czarnych komedii. Prosze o wsparcie tytułami.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich :)

sluchajcie: byl tu kiedys opisany film o dwojgu ludzi, ktorzy wystawiali sie na rozmaite proby tylko po to, by utwierdzic sie w przekonaniu, ze nie moga bez siebie zyc. ma ktos pojecie jaki jest tytul tego filmu?

szukam flimu polskiego, w którym grał jeden koleś, wiem jak wygladał, nazwiska niet, a tu katalog aktorów tylko po literze. Katalog filmów, owszem, po kraju, roku, gatunku... a aktorzy w jednym wielkim koltle, w dodatku z innymi ludźmi filmu