napiszcie mi na jaki film NAPRAWDE warto isc teraz do kina ? Bo nie jestem zachwycona spedzeniem upojnych 2 godzin na czyms, od czego zmniejsza sie ilosc szarych komorek...
Cześć, "Zeliga" i "Być jak John Malkovich" większość z Was zna.
Ale to jedyne filmy jakie widziałem gdzie ukazano w tak oryginalny sposób utratę odbioru rzecywistości przez głownych bohaterów przejawiającą się "kradzieżą" tożsamości innego człowieka. Ten przejaw zaburzeń percepcji fikcji i realności jest zauważalny...
Proszę o pomoc!
Gdzie mogę znaleźć w internecie fragmenty starych filmów science-fiction? Chodzi o lata 65-75. Szukałem już przez Google i na DC++ ale nic nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.
pozdr
mam pytanko, bo chodzi o to, ze chce sobie zobaczy pare filmow, maja juz po pare lat i nigdzie ich nie ma. a wiem, ze z eta idzie sciagnac filmy, moze mi ktos powiedziec z kad je mam wziac, podac link albo cus w tym stylu. bede bardzo wdzieczna :)
Czy moze mi ktos polecić jakis fajny film.Najlepiej by było gdyby zawierał w sobie misterne plany jakis złodzieji :-) Z góry dzieki.
Ostatnie pytanie jak na dzisiaj.....
Czy ktoś kto wybrał się już na Dom.... (oczywiście nie ja bo tylko mam taki zamiar :) ) wie pod jakim kolorem działali??
Z góry dzięki
mam prośbę napiszcie w jakich miejscach, zdarzeniach czy też jakich chielibyście uczestniczych zadaniach, które były pokazane na filmach.
"Efekt motyla" ma 3 zakończenia, "siła strachu" ma 2. Jakie znacie filmy z kilkoma końcówkami?Które końcówki wam się bardziej podobały?