Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1) Osada (ani się umywa do "Szóstego Zmysłu", na dodatek źle dobrana obsada i źle odegrane role - a to dopiero wierzchołek góry lodowej)
2) Vinci (co tam było śmiesznego?)
3) (nie mam już pomysłów)

Ale cóż - o gustach się nie dyskutuje

Film jak dla mnie genialny. Wspaniała obsada, ale intryguje mnie jedno(wręcz dręczy..)Film zaczyna się piosenką, czy nie wykonuje jej czasem Kasia Nosowska? Mylę się? Jest to dla mnie bardzo istotne, czekam na odpowiedź!

Czy ktoś z oglądających symetrię mógłby mi powiedzieć co przedstawił jako alibii??

PS Proszę się nie dziwić moim pytanią ;)
Z góry dzięki

Proponuję plebiscyt na najlepszą polską aktorkę :

Moim typem jest JOASIA PACUŁA ponieważ :
- grała z wieloma świetnymi aktorami i aktorkami
- Rudger Hauer
- Pamela Anderson
- Steven Segal
- John Onorati

- jest jedną z najseksowniejszych aktorek
- jest jedną z legend światowego kina

teraz proszę o wasze...

więcej

Ostatnia wojna na ziemi nie będzie rozpoczęta przez ludzi....
Czy ktoś się orientuje z jakiego to jest filmu???
Z góry dzięki

Czy macie problemy z kupieniem jakiegoś filmu na Video do swej kolekcji. Ja po 14 latach do swej kolekcji dokupiłem krwawy sport na oryginale zdobyc taki film to niezłe wyzwanie. Ale jak jest się fanem filmowym i ma się cierpliwość to czasem ona będzie wynagradzana
a wy jakich filmów szukacie ?

Czy dobrze, że sie rozwijają albo niech lepiej zajmują się tym co potrafią najlepiej. (żenada)

cześć, oglądałem ostatnio ochnasty raz Batmana i bawiąc się na tym filmie tak, jak za pierwszym razem, nasunęło się pewne pytanie: w jakim jeszcze filmie tak w specyficzny sposób twórcy oddali grę światła i cienia? I czy wogóle poza fimem The Shadow cień odgrywał jakąkolwiek znaczącą role w fabule kreujac określoną...

Czy wiecie coś o tym filmie oprócz tego, że gra w nim Macaulay Culkin?? W filmweb nie ma nawet daty premiery :(

jaki jest wasz ulubiony film bądź serial wojenny tudzież o wojnie opowiadający??
no i dlaczgo w tv nie ma 17 mgnień wiosny...