Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wiem, ze to nie jest zwiazane z filmem, ale szukam imienia dla synka. Czekam na wasze propozycje... Co myślicie o moich typach: Ignaś, Franek, Piotr lub Filip ?

Ciekawa jestem, które filmy zanudziły Was do tego stopnia. Czekam na propozycje.pozdrawiam.:)

Ten pan jest po prostu nieskończonym geniuszem! A jak już wielokrotnie zauważono z biegiem lat jest coraz lepszy. Każdy film z Eastwoodem aktorem warto zobaczyć. Każdy film Eastwooda reżysera trzeba zobaczyć!!!

Niedawno TVP1 wyemitowala ten film. Bardzo mi sie podobal. Urzekla mnie zwlaszcza piosenka. Udalo mi sie ustalic, ze wykonuje ja Jen Mahoney, a jej tytul to "A dream that only I can know". Niestety nie moge nigdzie jej znalesc. Jesli ktos wie, gdzie moge ja zdobyc, bardzo prosze o informacje. Dzeki

Bardzo dobre kino akcji,trzymające w napięciu do samego końca.Moim zdaniem jedna z najlepszych ról Willisa.Jak narazie najlepszy tegoroczny film z tego gatunku.

ktore filmy waszym zdaniem naprawde warto obejrzec?

czy ktos z was ma takie filmy jak :
a)roztanczony buntownik
b)milosc w rytmie rap
c)top gun
d)gdzie jest nemo
e)koszmar minionego lata
f)szkola uwodzenia
g)mlodzi gniewni
h)ocean's eleven
jezeli tak to napiszcie ja chetnie dolacze te filmy do swojej kolekcji

Jaki tytuł nosi film horrorowaty o rodzince, która przyjeżdża do miasta, w którym są wampiry??? Kobieta z dwoma synami. Starszy wpada w "wampiryzację", a młodszy próbuje go z kolegą uratować??? Jak wiecie to piszcie proszę. Jest to dosyć stary film.

Piszcie tu filmy których z jakichkolwiek względów nie lubicie jednak większość osób uważa ze są bardzo fajne. Moje dwa takie filmy to Władca pierścieni i Matrix.

w jakiej scenie z filmu chcielibyście wystąpić.