czesc szukam plakatów miendzy immymi z filmów:Szybcy i wsciekli ,Za szybcy za wsciekli, 60 sekund, The Ring(1i 2), Klatwa,Dark wather, hoeny,8 mila i jeszcze pare innych.Pozdrawiam wszystkich fanow kina
Potrzebuje małej pomocy :) Czy znacie może jakąś strone filmu (obojętnie jakiego) w dwóch językach (polskim i angielskim) ?
Nie uważam, żeby Jenifer Lopez była utalentowana piosnekarka..ale...jeśli już pcha sie w showbiznes to niech spiewa zamiast grać...Napewno nie jest to jej powołąnie...Tak samo jak np. Beyonce Knowles która też bierze sie za aktorstwo..Boże nie wystarcza im ze zgarniaja kase na płytach??!!,,No Nie?? Bo ukochanych...
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=8979 [www.i-am-bored.com/bore ...] - tu jest fajny test filmowy, niestety po długim zastanawianiu się, udało mi się odgadnąć raptem 24 filmy z 72... 1/3 to dość kiepski wynik... może wspólnymi siłami damy radę to rozwiązać.. :] na razie - moje trafione odpowiedzi: 1, 2,...
więcejSerdecznie witam wszystkich kinomaniaków i proszęo pomoc w odszukaniu tytułu filmu,którego szukam już od kilku lat.Film oglądałem w telewizji publicznej kilka lat temu.Opowiadał historie małżenstwa.Małżenstwa jak się okazało bardzo dziwnego.Zona bita ponizana przez męża nie miała owagi uciec od niego podzielic się z...
więcejMam pytanie: czym dokładnie różni się ona od kinowej (może jakieś przykłady...), niby ma być więcej akcji itp... Czy jest lepsza od takiego sobie oryginału?