nikt tu sadzie rze nawet nieogladał amerikam pi 1,2,3,4 jeste to super komedia ktura spodoba sie wszystkim młodym.
Witam!
Ostatnio na TVP2 lub TVN oglądałem film, ale jest mały problem, z wiadomych przyczyn był zmieniony program TV i z tego względu nie znam jego tytułu. Film opowiada o tym jak 3 więźniów w ramach resocjalizacji mają za zadanie wyciągnąć na Grand Paradis chłopaka na wózku inwalidzkim. Jest to film niemiecki. Był...
czy ktos ma moze jakies filmy o hipisach?(oprocz 'Hair')?
albo o woodstoku?
tak, zeby byly pokazane zgromadzenia:D
Uwazam , ze my fani Star Wars zakonczymy pewien etap naszego zycia poniewaz od 1997 roku do teraz czyli 2005 sledzilo sie spoilery trailery wiesci nowosci pogloski na temat nowych czesci Star Wars sam pamietam jak poraz pierwszy wyszedl nowy trailer Do Episodu 1 jak czekalo sie na premiery odliczalo dni a teraz to...
Cześć - mam prośbę czy ktoś z Was ma dostęp do filmu A.Wajdy i B.Sass "Samson" z 1961r.? Proszę o informacje !
Wg mnie był to Upadek. Film jest po prostu kapitalny. Fantastycznie dobrani aktorzy, wspaniałekostiumy i super scenografia. Polecam:)
jakie piosenki wam się podobają w filmach mi sie podoba muzyka z władcy pierścieni . Moze myslicie ze jakas piosenka nie pasuje do jakiejś sceny :D pozdro !