Nie wie ktos ktory sonet Shakespeare'a recytowala Kate Winslet na wzgorzu gdy mokla przed domem Wiloughbyego w filmie "Rozwazna i romantyczna" ??? Please to bardzo wazne
jeśli masz napisy do tych filmów :
Capitaine Conan /Captain Conan
death wish 2 /życzenie śmierci 2
Hamburger Hill
Le professionnel /The Professional
Les Morfalous
Rane /The Wounds /Rany
Vaterland /Fatherland
Wheels Of Terror /Wheels of Terror
proszę o kontakt gg7370293 lub tj7mu@o2.pl
Poszukuję autora i tytuł utworu z filmu The girl next door , scena w samochodzie ( czas 1h34min.30s.) W soundtraku jej nie ma.
Otóż w dzisiejszych czasach, wiele jest filmów, które nie do końca rozumiemy, bądź wątki zaczynają się za bardzo plątać i po prostu się gubimy. Ja np. zaczęłam się gubić oglądając "Memento", nie wiedząc czy w filmie akurat jest teraźniejszość, przeszłość, czy przyszłość. Innym filmem jest "Kill Bill", albo ja nie mam...
więcejnapiszcie mi na jaki film NAPRAWDE warto isc teraz do kina ? Bo nie jestem zachwycona spedzeniem upojnych 2 godzin na czyms, od czego zmniejsza sie ilosc szarych komorek...
Cześć, "Zeliga" i "Być jak John Malkovich" większość z Was zna.
Ale to jedyne filmy jakie widziałem gdzie ukazano w tak oryginalny sposób utratę odbioru rzecywistości przez głownych bohaterów przejawiającą się "kradzieżą" tożsamości innego człowieka. Ten przejaw zaburzeń percepcji fikcji i realności jest zauważalny...