O jakiegoś czasu nie mogę dodawać komentarzy do filmów. Czy to jakaś awaria, czy tak ma być? Próbowałem na Androidzie i Windowsie na różnych przeglądarkach i nic.

pyciam1

Nie działa też ocenianie od kilku tygodni

tomciotv

A to dziwne, bo u mnie akurat wystawianie ocen działało i cały czas dziala.

pyciam1

Od 3 dni nie działa mi ocenianie, okienko oceny ładuje się i ładuje i chuj...

pyciam1

Nie działa też program HBO i jeszcze nie można wyszukiwać filmów które odznaczyło się że chce się zobaczyć z programu TV ! Na forum Filmweb nie odpisuje, na maile też nie dostałem odpowiedzi to spróbowałem na FB i też nic ... cisza ! Żadnej reakcji portalu.

pyciam1

widzę że ciągle szambo...

pyciam1

U mnie nie działa zakładka aktywność na profilu (nie tylko moim) oraz zakładka oceny znajomych. Wygląda to tak jakby się wczytywały, ale nic się nie pokazuje. Też tak macie?

Jascha

Gdy wchodzę w powiadomienia i klikam na określoną pozycję, to przekierowuje mnie na stronę z moją oceną, znajomych i ewentualnymi komentarzami, ale ta się nie wczytuje. Wygląda jakby ciągle się ładowała.

Jascha

Od kilku dni u mnie jest to samo, a nawet więcej, bo jak wchodzę np. na stronę jakiegoś filmu, to część strony wyświetla się normalnie, a niektóre, jak forum filmu, czy zdjęcia nie wyświetlają się(ładują,ładują się i nie mogą załadować się).
I te problemy są tylko na telefonie, bo na kompie wszystko działa bez zarzutu...

Jascha

Też mam ten sam problem od kilku dni
Znając życie, to po jakimś bliżej nieokreślonym czasie (dzień? tydzień? miesiąc?) naprawią ten błąd

pyciam1

U mnie to samo. Nie mogę dodać komentarza pod filmem, ale już odpowiedzieć na czyiś komentarz mogę.

pyciam1

A możecie wejść na ostatnie oceny znajomych? U mnie się nie wczytują.

siedem

U mnie już dzisiaj normalnie się wczytują, ale był ostatnio problem. Za to dzisiaj zauważyłam, że jak wejdę na stronę jakiegoś filmu, to nie wyświetla mi się po prawej stronie ilu znajomych oceniło dany film i jaką ma średnią, tylko muszę dopiero kliknąć "Sprawdź oceny znajomych", a wcześniej od razu na stronie filmu było to widoczne.

karolina922

Obawiam się że nowa "świetna" funkcja "sprawdź oceny znajomych" zostanie z nami na dłużej (czyt. kolejne ulepszenie od filmwebu) :/
Chociaż niby ma to swoje dobre strony, bo może ktoś wolałby nie wiedzieć jak film ocenili znajomi, żeby sobie nie psuć odbioru. Dla mnie jednak oceny znajomych to bardzo przydatny wyznacznik, czy film jest warty uwagi i czy warto "przecierpieć" kilkadziesiąt pierwszych minut, żeby cieszyć się z seansu, czy nawet nie ma co się za niego zabierać :)

pyciam1

Normalne na tym portalu,awarie,awarie itd

pyciam1

Wczoraj zauważyłem, że mogę dodać komentarz na kompie stacjonarnym, Windows 10, przeglądarka Edge.

pyciam1

Pal lich komentarz, ale w programie TV funkcja "Chcę zobaczyć" nie działa