Odświeżyliście lajkowanie i ok, tylko, że w wyniku tej akcji wyskoczył błąd polegający na tym, że poniżej "ostatnio ocenionych", zaczęły mi się wyświetlać 2 przypadkowe filmy "chce zobaczyć", a nie mam takich filmów zaznaczonych, nie mówiąc, że akurat te dwa widziałem wcześniej (dokładnie to film i serial) Nie da się ich w żaden sposób usunąć z tej listy. 
Poprawcie to.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kinoman77_filmweb

Mało tego wychodzi, że dodali tutaj reakcje rodem z facebooka. Jakieś uśmieszki i hihiki. Znowu pewnie super ankiety zrobili na swoich członkach redakcji jako przypadkowych użytkownikach.

kinoman77_filmweb

Dodatkowo w "chcę zobaczyć" pojawiają się filmy już przeze mnie obejrzane, usunięte z tej sekcji, których nie można usunąć z niej. Poza tym, mimo ustawienia "kafelek" to za każdym razem pojawia się widok ocen jako listy i trzeba to ręcznie po każdym wejściu na profil zmieniać, a kiedyś to było już ustawione do zmiany widoku przez użytkownika. Jeszcze z widoku "kafelek" nie da się dać polubienia, co wcześniej było możliwe.

Voltix33

Też mam rozwaloną sekcję "chcę obejrzeć". W aplikacji mobilnej działa jak powinno.

Voltix33

Cześć. Po zmianie zakładki widok się zapamiętuje. Jednak niestety w przypadku braku zgody na funkcjonalne ciasteczka, dokładnie chodzi o "Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich" nie jesteśmy w stanie zapamiętać wyboru użytkownika.

Xzar

Zaznaczyłem akceptuj wszystkie ciasteczka, ale dale są widoczne filmy, które odznaczyłem z chcę zobaczyć lub które oceniłem.

saimonm

Powyżej pisałem o przełączaniu widoku (i zapamiętywaniu przełączenia). Pozostałe kwestie badamy.

Xzar

Ogólnie jak zbada się stronę Chcę zobaczyć to taki wniosek:
<svg class="ico ico--starSolid">
 <use xlink:href="#starSolid">

wszystko co zawiera #starSolid nie powinno się wyświetlać w chcę zobaczyć
Czyli id = starSolid nie powinno wyświetlać się w chcę zobaczyć, tak mi się wydaje

kinoman77_filmweb

W sekcji chcę zobaczyć mam wszystkie filmy, które już widziałem. Coś się ewidentnie posypało.

kinoman77_filmweb

cześć, sprawdzimy co się stało (tj. wszystkie problemy z chce zobaczyć zgłoszone w tym wątku), dzięki za zgłoszenie

Xzar

Jeszcze jedna rzecz-zalajkować komuś ocenę można było dotąd na dwa sposoby-na liście znajomych na profilu danego filmu, lub bezpośrednio na profilu znajomego. Teraz ten drugi sposób nie działa, a raczej wygląda jakby przestał istnieć. Po kliknięciu na kciuk w górę wyświetla sie tylko lista osób, które już polubiły tę ocenę, moje polubienie nie dodaje się jako kolejne. A to jest bardzo pomocne, bo żeby podlajkować komuś ocenę pierwszym sposobem trzeba się czasem przebijać przez setki ocen innych znajomych na liście.

kinoman77_filmweb

Co ciekawe, jak pozycja nie ma żadnych łapek w górę to kciuk działa i da się "zalajkować". Ale jak zrobi to pierwsza osoba, to już tej opcji nie ma...

Xzar

U mnie to samo. W sekcji "chcę zobaczyć" pokazują się filmy, które już oceniłem + filmy zaznaczone jako "nie interesuje mnie". Wprowadziliście ponownie podział na strony i te błędne wyświetlania są na pierwszych dwóch stronach. Niby w filtrach dodaliście "Ukryj te, które już obejrzałem", ale w sekcji "chcę zobaczyć" jest to bez sensu. 

Xzar

Była taka opcja w "Chcę zobaczyć" żeby były tylko filmy po premierze i teraz jej nie ma... Jest "Dostępne w kinach" ale to nie działa bo są filmy 13 dni przed premierą i też je pokazuje np "Minionki i straszydła". Dodatkowo co jak film już nie będzie w kinie, zniknie z listy?

tomash4my

Dodatkowo ustawienie filtrowania na rok np 2005 wyświetla filmy z 2005-2006

kinoman77_filmweb

W chce zobaczyć nie powinno być już usuniętych pozycji.

Kristof

Dziękujemy

Kristof

Edit.: Już jest ok :)
 Ale nadal są już ocenione, które wcześniej były oznaczone jako "chcę zobaczyć".

kinoman77_filmweb

hej, tak jak pisał Kristof wprowadziliśmy poprawki - dajcie znać w momencie gdy zauważycie inne problemy.

Dodatkowo poprawiliśmy problem z zablokowanymi chce zobaczyć filmu "Liga Sprawiedliwości Zacka Snydera"

Xzar

Hej, problem z "chce zobaczyć" przestał występować, niestety kwestia lajkowania przez profil użytkownika nie. Jeszcze raz opiszę problem: Wchodzę na profil użytkownika, przez filtry znajduje dany film, ma już kilka lajków. W momencie lajkowania przeze mnie otwiera się lista o nazwie "reakcje", na samej górze jest liczba lajków, po kliknięciu w nią nic się nie dzieje, nie dodaje mojego lajka.
Poprawcie to, proszę, to naprawdę użyteczna rzecz. 

kinoman77_filmweb

Hej, po zmianach lajkowanie z poziomu głównej strony profilu (jak również z widoku uproszczonego, tj. kafelkowego jest niedostępne/utrudnione), a layer z reakcjami jest tylko informacyjny - nie ma tam możliwości dodawania reakcji.

Będziemy zastanawiać się jak możemy rozwiązać ten problem.

Xzar

Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tej kwestii.