Czy w ostatnim tygodniu któremuś z użytkowników również się zdarzyło, że nie otrzymał prywatnej wiadomości, chociaż została do niego wysłana?
Owszem.
Mam tak od wielu lat, odkąd są powiadomienia, cześć nie dochodzi, mimo że w tym samym czasie z tego samego wątku niektóre się pojawiają. To jest loteria.
Czasem jest mi głupio, gdy ktoś pisze, a ja nie odpowiadam i dopiero przypadkiem trafiam na wątek, a w nim kilka postów do mnie. Wygląda jakbym się obraziła na ich autorów i milczę :) Zdarzało mi sie odpisywać po kilku latach.
Tyle, że mnie chodzi o pocztę (tę kopertę) na filmwebie, nie powiadomienia. Nie dotarły do mnie listy, które, na pewno wiem, że powinnam dostać.
A to przepraszam. Koperty zawsze przychodziły od osób mi znanych, no chyba że nie przyszły od nieznajomych, ale tego nie ma się skąd dowiedzieć.
Skoro wiesz, że powinna być w profilu, to powinna tez być wiadomość w mailu, jeśli masz to zaznaczone w ustawieniach profilu.
Chodzi o to, że w ogóle do mnie nie dotarły.
Nie mam ich w kopercie, nie dostałam żadnego powiadomienia.
Wiele razy już spotkała mnie taka sytuacja tutaj i niejednokrotnie wynikały z tego różne nieporozumienia z moimi znajomymi;) Myślałem jednak, że zostało to już naprawione, bo od dobrych 2-3 miesięcy nie odnotowałem żeby jakaś moja wiadomość nie dotarła do adresata, podobnie jak i wiadomości od moich znajomych również dochodziły do mnie ostatnio bez problemów. Ale jak widać wciąż niektórzy mają z tym problemy. Mam nadzieję, że administracja FW w końcu rozwiąże ten problem definitywnie.
Daj spokój administracja na Filmwebie to śmiech na sali . Działa tak jakby w ogóle jej nie było .
Tak. Mi osobiście raczej przyszło to, co miało przyjść, ale wiem, że kilku osobom nie doszły wiadomości ode mnie.
Prawdopodobnie. Chyba, że wystąpił błąd przy wysyłaniu wiadomości, choć nie zdarza się to tutaj chyba aż tak często. Długo czekasz na wiadomość?
Nie tylko jedna wiadomość nie dotarła.
Powiedzmy, że około tygodnia. Ale najśmieszniejsze, że niby od wczoraj dochodzą, ale też nie wszystkie.
Do mnie nie doszła wiadomość wysłana 25 lipca. A zaznaczę, że była to bardzo ważna wiadomość, która mogła zaważyć w pozytywny sposób na moje życie.