Dziś miała miejsce drobna zmiana w profilach seriali. Usunęliśmy przycisk służący do oznaczenia seriali, które obecnie oglądacie. Został on połączony z funkcją “chcę zobaczyć”, dzięki temu nie musicie już dodawać interesujących Was seriali do dwóch oddzielnych list. Od teraz śledzenie emisji ulubionych seriali powinno być znacznie prostsze.
Z powodu tych zmian w profilu użytkownika została wyłączona sekcja “seriale, które oglądam”. Seriale powrócą do profilu wraz z jego nową wersją, nad którą obecnie pracujemy. Powyższe zmiany związane są również z pracami nad nową listą “chcę zobaczyć”, która w przyszłości zostanie gruntownie przebudowana i wzbogacona m.in. o wiele przydatnych filtrów.
Mamy nadzieję, że nowości, które dla Was szykujemy przypadną Wam do gustu. Wkrótce wypatrujcie kolejnych informacji!
patrycjagrudzinska1, skoro nie pamiętasz, kiedy jest odcinek jakiegoś serialu, to pewnie też nie wiesz o istnieniu gadżetu "nadchodzące odcinki". Koniecznie go uruchom i problem, który opisujesz zniknie :)"
Teraz właśnie czytam wasze posty i zastanawiam się o jakim gadżecie tutaj mówicie xD Wychodzi na to że ja tego wcale nie miałam włączonego :(
Właśnie włączyłam no i fakt serial pokazuje które oglądam ;D Jedynie nie pokazuje tych nowych które zaczęłam gdy zakładki z serialami już nie było :/ No to wtedy jedynie pozostaje szukać w wyszukiwarce.
Nie no, musi wszystkie pokazywać. Upewnij się, że na pewno masz zaznaczoną opcję "oglądam" przy tych nowych serialach.
No tej opcji "Oglądam" nie ma. Nie ma po tym jak usunęli tą zakładkę z "seriale które oglądam". Ale zaznaczyłam opcję "chcę zobaczyć" przy serialu no i na liście tego gadżetu już jest :)
Dzięki za pomoc :)
No przecież, że nie ma <facepalm>. W końcu przez to powstała 6-stronna dyskusja :D O "chcę zobaczyć" mi oczywiście chodziło :) No to super, że wszystko działa. Teraz brak zakładki "seriale" nie powinien być takim problemem ;)
No i po gadżecie, za bardzo zachwaliłyście i zaraz poleci z Fw ;P
A na poważnie, też z niego korzystam od dawna, seriali nigdy nie miałem na profilu. Gdy zaczyna się nowy sezon, oznaczam jako "umrę jak nie zobaczę" i mam na szczycie listy. Te, które mają przerwy międzysezonowe oznaczam jako "kiedyś obejrzę" i czekają na swoje czasy. Co do modyfikacji i usuwania różnych cudów, wydaje mi się, że serwery nie wyrabiają z coraz większą bazą i trzeba szukać "oszczędności".
Mam remedium na wasze problemy:
http://www.myepisodes.com/
Korzystam z tej strony od dobrych kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Dodatkowo przypomnienie o odcinkach idzie po RSS do mojego czytnika.
21.07.2014 informacje zamieścili jest Grudzien prawie koniec roku a zakladki jak nie ma tak nie ma ja mysle ze ja napisali. zeby zrobić nam NADZIEJE ze zakladka powróci i nas maja gdzies .
Gdzie ta gruntowna zmiana? Skoro nie wprowadzacie żadnej funkcjonalności zastępczej, to może przywróćcie to co było.
Minęły trzy lata, ponad. Wypatrywałam informacji. Co z obietnicą? Nadal nie można śledzić w profilu oglądanych seriali. Jeszcze jedna zmiana na lepsze?
:)) gratki z powodu na odnalezienie tego tematu, osobiście próbowałem kilka razy, ale bezskutecznie xD
Zabrali najważniejszą dla mnie funkcję, obiecali coś, nie zrobili nic, i po co była ta zmiana? Po co obiecywać gruszki na wierzbie?
podbijam kwestie powrotu modułu "seriale które oglądam". To wkrótce trwa już grubo ponad 3 lata. To normalna kpina.
od czasu do czasu można przypomnieć, że użytkownicy nadal pamiętają, że nie zapomnieli o niedotrzymanej obietnicy z tego tematu :)
Trzeba podbić ponownie, niech widzą, że jest nas więcej niezadowolonych :) Ogólnie strona główna Filmwebu pozostawia wiele do życzenia. Z każdą zmianą coraz gorzej to wygląda.