Uważam to za pomysł rewelacyjny. Tylko jedno pytanie: Za który z rankingów (weryfikowanie czy dodawanie) będą dla weryfikatorów nagrody? Jeśli by były tylko za weryfikowanie, a dodawanie stałoby się pasją dla własnej przyjemności, ten pomysł uważałbym za zupełnie najlepszy w kwestii rozładowania kolejek.
Pomysł wydaje mi się chybiony. Kiedy był w fazie planowania, ktoś już to przepowiedział. Teraz dokładnie się sprawdza. Akceptowane są głównie treści, gatunki, kraje, natomiast obsady leżą w kolejce. Faktycznie, część weryfikatorów przed tchnieniem planu w życie deklarowała się na sprawdzanie obsad. Ale czy faktycznie...
więcej
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie mam jakiejś manii detektywistycznej i nie wyczuwam wszędzie spisków.
Korzystając, że zaczął się nowy miesiąc zajrzałem do rubryki "łeb w łeb", a po chwili ją odświeżyłem. Zwróciło moją uwagę jak szybko urosły punkty. Zacząłem sprawdzać naraz "ostatnio współtworzone" oraz punkty....
Co jeżeli oficjalna strona jakiegoś filmu jest w portalu np. MGM lub Universal Pictures? Można taką dodać?
Wypowiadajcie się na temat kina amatorskiego, ja nagrałem już dwie parodie, podajcie maila na moim blogu, to wam mogę przesłać. Interesuje kogoś pardia Rocky'ego w wykonaniu nie Rocky'ego?? Albo krótka improwizacja Freestylera? Piszcie na blogu:) Pzdr kochani!!!
Mam pytanie: jak dodaje się nowy tytuł do bazy filmwebu? Chcę wprowadzić film a nie wiem jak tworzy się taką stronę. Z góry dzięki Wam za pomoc. Pozdrawiam i zapraszam do siebie...
ale zauważyłam, że są np. dwie stronki poświęcone temu samemu aktorowi np. Joshowi Lucasowi. Na jedenj jest pełna filmografia, ciekawostki itp. ale brakowało filmu Dziewiąta sesja. Okazuje się, że jest inna strona Josha Lucasa gdzie są raptem 3 filmy (w tym Dziewiąta sesja) i to wszystko. To samo jest z Shawnee Smith....
więcej
Plugin do wyszukiwarki mojego autorstwa
Jak to działa ?
Należy w menu u góry wybrać ikonke Filmweb (czyli wyszukiwarke) i wpisać szukane hasłoi wcisnąc enter, a wówczas otworzy nam się w nowym oknie strona z filmweb z wynikiem wyszukiwania.
Screen i instalka: http://bora.netburg.pl/firefox/
Sugeruje aby zmienić styl tego forum...zmienić na forum phpBB. Według mnie (i nie tylko mnie ale większości internautów) są to najlepsze fora.
Są bardzo przejrzyste. Mają różne bajery itd. Co o tym sadzicie?