Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jaki leń patentowany weryfikował film Zakochany anioł?! Trzeba byc slepym zeby nie widziec ze film jest juz dawno opisany i to znacznie lepiej .Cupid & Cate -tyt.ang. Co za osioł!

OLEJ-bez oleju w głowie

użytkownik usunięty

Nikogo nie interesuja twoje marne popisy w opisie.Co maja znaczyc chamskie odzywki do ludzi na listach dyskusyjnych i wyzwiska?Powinni cie wyrzucic z filmwebu za plucie na innych i obrazanie.Ponadto jestes oszustem,wszystkie opisy zrzynasz z netu.

chcialam bardzo podziekowac redakcji za naprawienie malego ale denerwujacego bledu pojawiajacego sie po zaglosowaniu na film ("juz glosowales na ten film" ) , teraz wszystko wrocilo do normy jak kiedys !! SUPER !! thx

Czy jeśli jednego dnia ocenię aktorów za więcej niż 10 pkt. to ta reszta powyżej dziesięciu nie zostanie naliczona (uznana) już w ogóle?
Cały czas mi się wydaję, że tak jest...

Chcialbym pisac streszczenia do filmow i wspoltworzyc strony tylko nie wiem jak to sie robi nigdzie nie moge znalesc odnosnikow do tego jak ktos wie to nich mi powie blagam

chciałabym zrobić stronkę o jakimś filmie lub aktorze tylko nie wiem jak wstawic jego zdjęcie lub podobne rzeczy, próbowaałam, rozglądałam się po całym formularzu i nic nie znalazłam. pomóżcie!!!

;P.

użytkownik usunięty

Mam pytanie. Ostatnio dodałam chyba ze dwadzieścia streszczeń różnych filmów i nie pojawiły się .... Albo np. dodałam dwa tygodnie temu portret Marii Seweryn i do tej pory go nie ma. O co chodzi?

Prosze o kontakt....pilnie!!!!!

filmweb sie starzeje, razem z nim starzeją sie użytkownicy :P.
I tak oto minął cały rok od mojego pojawienia się tu... Dlatego chciałbym podziękować wszystkim za współpracę i mam nadzieję, że w przyszłości będzie ona równie udana i że portal wciąż będzie się rozwijał... Chyba nikomu specjalnie nie zatrułem tu życia w...

więcej

W tym roku wybieram się na cały festiwal ERA Nowe Horyzonty. Już się nie mogę doczekać. Piszę o tym tutaj, na forum, bo może również ktoś w WAS się wybiera. Miło byłoby spotkać w Cieszynie znanych sobie Filmwebowiczów. Więc jak?