Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ocena filmu/osoby

użytkownik usunięty

Sprawa którą chcę poruszyć tyczy się oceny filmu lub osoby... Załóżmy że mamy ciężki dzień (bo chyba każdemu się to zdarza :) i dokonując oceny filmu, wybieramy nie to co chcemy wybrać (np. 8 zamiast 2). Inna sytuacja, to chęć zmiany oceny jaką daliśmy filmowi/osobie (np. zaobaczyłem inny film który był po prostu...

Proszę zorientowanych, względnie redakcję Filmwebu o wyjąsnienie o co chodzi z punktami za katalog. Nie bardzo to rozumiem.

Nie wiem, byc moze kiedys taka sprawa byla juz omawiana.
Czy redakcja Filmwebu, jakby nie patrzyc dosc prężnego medium filmowego nie moglaby zorganizowac festiwalu filmow. Bylby to doskonaly pretekst do zjazdu uzytkownikow Filmwebu.
Co Wy na to?

Mam propozycję. Czy obok Filmweb poleca (banera) nie mógłby powstać jakiś dział, w którym redakcja (bądź użytkownicy) zamieszczałaby przegląd / wybór najciekawszych filmów jakie mają być emitowane w TV.
Wiem, że ze względu na czasochłonność takiego zajęcia może okazać się to nierealne. A może jednak dałoby się coś z...

więcej

"Jednocześnie pragniemy zapewnić, że każdemu kto wypełni tą ankietę wyświetli się ona tylko raz, po czym zniknie raz na zawsze."
to czemu ta cholerna ankieta otwiera mi się znowu i znowu skoro wypełniłam ją już chyba ze 4 razy?????????????

nie wiem co sie dzieje ale zebym nie wiem co wpisał do wyszukiwareczki to nic mi nie znajduje. wpisuje znane filmy nazwiska znanych aktorów itp. i NIC. Co sie dzieje, czy to moja wina, w ustawieniach kompa lub sieci, ale przeciez nic nie zmienialem.

Hej ludzie co wy robicie z tym serverem ? Gdy chcę ściągnąć jakiś zwiastun prędkość wacha się między 85 a 200 bitów na sekundę !!!!!!
To plik który ma np. 3,5 MB mogę ściągać pół dnia. To jest skandal !!!! W onet.pl prędkość ściągania zwiastunu filmowego osiąga czasami wartość 7 kb/s. To chyba jest różnica. Zróbcie...

więcej

Chciałbym na wstępie przeprosić redakcję Filmwebu za mój poprzedni komentarz. Coś mnie poniosło i się uniosłem. Sorry. Moja reakcja była impulsywna ponieważ do tej pory przy ściąganiu zwiastunów było wszystko ok. i nigdy nie miałem problemów przy pobieraniu plików. Gdzieś od tygodnia prądkość transferu spadła...

co się dzieje z powiadamianiem o odpowiedź na nasz komentarz???????

cały czas wszystko było OK, ale teraz chyba od piątku "nie działa"

Ostatnio dostałam parę maili o tym jaka jestem stuknięta bo wypisuje głupoty w komentarzach.Więc te filmy : 102 Dalmatyńczyki, Szczęśliwa Zrywa, Niebiańska Plaża, Grzeszna miłość, Gulczas a jak myślisz?, Pearl Harbor, Titanic tymi komentarzami prosze się nie sugerowac bo pisała je moja siostra wszysytkie były napisane...

więcej