Sprawa przedstawia się następująco. Na największym ( najbardziej znanym ) polskim portalu filmowym nie ma nawet jednej wzmianki o moim ulubionym filmie. Nie wiem komu to zawdzięczać i do kogo kierować ewentualne żale więc sobie napisałem taką krótką informację do ogólnej wiadomości i poprawienia sobie samopoczucia....
Jeśli ktoś z Was był na wtorkowym pokazie "Avalon" i NIE wypełniał ankiety bezpośrednio przed pokazem niech do mnie napisze.
Stawka jest wysoka chodzi o moje studia. Ankieta ma 6 pytań, strasznie mi zależy na tym byście ją wypełnili. Pytania dotyczą Waszej oceny filmu "Avalon".
Proszę, proszę (x100).
Drogi Paavoo Lodz, mam do ciebie ogromną prośbę - czy mógłbyś nie wkładać jako komentarzy filmów zbędnych linków do miejsc, gdzie można dostać ich scenariusze...? Jeśli chcesz za wszelką cenę mieć dużó punktów to zajmij się np. dodawaniem punktów, to już bardziej przydatna robota.
Jak najszybciej zablokować SKY_NETowi konto i usunąć wszystkie jego komentarze, zanim zapcha Filmweb!!!
czy mozecie mi powiedziec kto zaprojektował ten baner?
nie wiem jak innym ale mnie on sie nie podoba :(
slyszałem ze film fajny no ale zeby taki baner? ech:(
no niby plakat do filmu bardzo podobny, ale ja pomarudze i powiem ze mi sie nie podoba :P
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Mój pomysł jest czysto kinomaniacki. W ciągu roku pojawia się w kinach dużo filmów (również premier video/dvd), nie zawsze jesteśmy w stanie obejrzeć każdy, który chcielibyśmy zobaczyć. Gdyby tak możliwe byłoby robienie sobie listy filmów, które chcemy zobaczyć (na własnej...
Chciałabym w tym miejscu pogratulować p. Marcinowi Kamińskiemu doskonałej recenzji filmu "Vanilla sky". Uważam, że trafił w samo sedno. Zdecydowanie mogę się podpisać pod jego słowami gdyż w pełni się zgadzam. Sama przeczytałam ową recenzję niedawno-dopiero po obejrzeniu filmu i skomentowaniu go na łamach filmwebu. I...
więcej