Co za mądraliński zblokował dodawanie gatunku do:
http://www.filmweb.pl/film/Paradoks+Cloverfield-2018-674704
Na pewno samym SF film nie jest.... Gatunek horror/thriller, ,musi być tam obowiązkowo, odblokuje ktoś to?
Ostatnio mamy modę na wznawianie starych seriali i tak doczekaliśmy się nowych sezonów chociażby Prison Break, jak i The X Files. Nie potrafię zrozumieć, czemu na Filmweb zamiast zwyczajnie do istniejących stron danego serialu dodać kolejne sezony, to jest tworzona nowa strona z tym samym serialem? Na IMDb jest to...
Jestem wdzięczny za zrobienie porządku z bazą, zguba w postaci ponad 500 000 pozycji się znalazła ale nie jest jeszcze do końca naprawione, nie wyświetla wszystkich ocen i dużo filmów się powtarza, miezy innymi Mroczny Rycerz figuruje na 3 czy 4 stronach. Można to jeszcze doszlifować, prosze.
Proszę odblokować ocenę filmu http://www.filmweb.pl/film/Nails-2018-801214
Z góry i z dołu dziękuję.
Kiedyś zdarzało się to sporadycznie - teraz utknęło na stale...
W momencie kiedy klikam na gwiazdkę, żeby ocenić film - kursor zaczyna się kręcić... kręcić... trzeba przeładować stronę albo zamknąć przeglądarkę - ocena oczywiście nie działa...
próbowałem w IE, Edge, FF, Chrom - wszędzie to samo.
to tylko ja tak...
No KATASTROFA! Jak mam się dostać na stronę np 785? Mam przerzucać co drugą i klikać, klikać, klikać milion razy żeby wreszcie tam dotrzeć ? Czemu zabraliście suwak!!!! To było takie wygodne!!! Teraz po prostu jest masakra! PROSZĘ zróbcie suwak albo cokolwiek żebym mogła wejść od razu na tą stronę którą chcę! Jakieś...
więcejKtoś czyta w ogóle te moje uwagi czy macie wszystko totalnie w dupie drodzy administratorzy ?? Nie można tego naprawić jakoś ?? Kiedyś jak poprosiłem to jedna kobietka naprawiła od razu.
Chciałbym zaproponować wprowadzenia filtrowania filmów, w zakładce "filmy>chcę obejrzeć", po gatunku (może też inne opcje).
Nie mam czasu by oglądać dużo filmów, więc gdy widzę jakiś interesujący, klikam przy nim "chcę obejrzeć", by odłożyć na później :) Trochę się już tego uzbierało. Czasem napada mnie chęć na...