Czasem mam problem, gdy po wklejeniu linka okazuje się (już po akceptacji kontry), że wbiło się kilka razy to samo albo nazwa+link do nazwy itp.
Np. Motylek1973Motylek1973"Motylek" (co najmniej jeden z nich jest linkiem).
Takie coś zazwyczaj zdarza się jak tytuł, nazwisko są odmienione przez przypadki, a w...
Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem mam przekroczony dzienny limit kontrybucji, skoro dodałem dzisiaj tylko JEDEN opis? A ponoć można trzy kontrybucje dodawać?
Wie ktoś jak dodać znajomego na FW? Jeśli wejdę w "znajdź znajomych" na swoim profilu teoretycznie moge wpisać email znajomego i wysłać mu zaproszenie. Nie działa. Pojawia się okno "Na każdy z podanych adresów email wysłałeś/aś już zaproszenie lub popełniłeś błąd przy ich wprowadzaniu." a następnie informacja: Nie...
Witam
Mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale.
Od czasu gdy raportowałem jednego użytkownika zauważyłem, że nie wyświetla mi się wiadomość na kogo post odpowiadam.
xxx w odpowiedzi na post: YYY | 29 paź 2017 7:59
Ktoś mi powie co jest grane ?
Który naprawi Bazę Filmów dział od największej liczby głosów, Andy będąc w Shawshank i pisząc uparcie listy osiągnął swój cel i zbudował biblioteke więc może ja pisząc kolejne tematy na forach zirytuje w końcu kogoś kto weźmie i naprawi ten z...bany skrypt i ta baza naprawdę zacznie działać tak jak należy. Dokładnie od...
więcej
Asystent powiadomi cię o emisjach w programie TV ?
Jak działa ta funkcja zaznaczam przy serialach żeby mnie filmweb powiadamiał jak zacznie lecieć w TV i serial zaczął lecieć w TV na kanale który jest w programie TV na filmwebie i nic żadnego powiadomienia ????
Mam prośbę, żeby dodać program TV kanału Epic Drama - jest w nc+ i fajnie by było, gdyby znalazł się na Filmwebie
Witam!
mam mały problem, nie mogę oceniać większości filmów, zaznaczać jako "nie interesuję mnie" i co najgorsze nie mogę zaznaczać "do obejrzenia"... W kilku filmach o dziwo ta opcja działa , lecz w większości nie jestem w stanie nic zaznaczyć, wiecie może o co chodzi?