Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Postuluję o wprowadzenie limitów na zakładanie nowych tematów. W ten sposób można byłoby uniknąć zaśmiecania forum, a i tematy, być może, byłyby bardziej przemyślane. Choć na to drugie liczę już mniej.

Czasem mam problem, gdy po wklejeniu linka okazuje się (już po akceptacji kontry), że wbiło się kilka razy to samo albo nazwa+link do nazwy itp.
Np. Motylek1973Motylek1973"Motylek" (co najmniej jeden z nich jest linkiem).
Takie coś zazwyczaj zdarza się jak tytuł, nazwisko są odmienione przez przypadki, a w...

Limit kontrybucji

użytkownik usunięty

Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem mam przekroczony dzienny limit kontrybucji, skoro dodałem dzisiaj tylko JEDEN opis? A ponoć można trzy kontrybucje dodawać?

Wie ktoś jak dodać znajomego na FW? Jeśli wejdę w "znajdź znajomych" na swoim profilu teoretycznie moge wpisać email znajomego i wysłać mu zaproszenie. Nie działa. Pojawia się okno "Na każdy z podanych adresów email wysłałeś/aś już zaproszenie lub popełniłeś błąd przy ich wprowadzaniu." a następnie informacja: Nie...

Witam
Mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale.
Od czasu gdy raportowałem jednego użytkownika zauważyłem, że nie wyświetla mi się wiadomość na kogo post odpowiadam.

xxx w odpowiedzi na post: YYY | 29 paź 2017 7:59

Ktoś mi powie co jest grane ?

Który naprawi Bazę Filmów dział od największej liczby głosów, Andy będąc w Shawshank i pisząc uparcie listy osiągnął swój cel i zbudował biblioteke więc może ja pisząc kolejne tematy na forach zirytuje w końcu kogoś kto weźmie i naprawi ten z...bany skrypt i ta baza naprawdę zacznie działać tak jak należy. Dokładnie od...

więcej

Asystent powiadomi cię o emisjach w programie TV ?

Jak działa ta funkcja zaznaczam przy serialach żeby mnie filmweb powiadamiał jak zacznie lecieć w TV i serial zaczął lecieć w TV na kanale który jest w programie TV na filmwebie i nic żadnego powiadomienia ????

Mam prośbę, żeby dodać program TV kanału Epic Drama - jest w nc+ i fajnie by było, gdyby znalazł się na Filmwebie

Witam!
mam mały problem, nie mogę oceniać większości filmów, zaznaczać jako "nie interesuję mnie" i co najgorsze nie mogę zaznaczać "do obejrzenia"... W kilku filmach o dziwo ta opcja działa , lecz w większości nie jestem w stanie nic zaznaczyć, wiecie może o co chodzi?

Nie wiem czy nie dowidze, ąle w starym wyglądzie było bardzo duzo gatunków do wyboru... teraz "wybierz gatunek" to raptem z 10 gatunków i nie ma zadnej opcji "pokaż wszystkie" jak na starym wyglądzie...(albo jestem niedowidzący...)