Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Beka z administracji

użytkownik usunięty

Zgłaszałem to konto już tysiąc razy, a oni milczą.

http://www.filmweb.pl/user/Girugamesshu

Hehe

Kiedyś, sto lat temu kliknęłam raz na obserwowanie komentarzy do jednego z filmów. Od tamtej pory co i rusz przychodzą mi niechciane powiadomienia. Jak chcę zrezygnować z obserwacji danego wątku, to pojawia mi się info, że trzeba wejść w obserwacje i fora. Wchodząc tam pokazuje się info, że nie obserwuję niczego. A...

Cześć. Zastanawiam się, czy strona ma jakiś błąd i czy chwilowo straciłem oceny filmów na swoim profilu, bo jeszcze 2 lutego, czyli wczoraj od momentu napisania tego postu, miałem z 319 ocen, a dzisiaj, czyli 3 lutego mam już tylko 108. Ktoś spotkał się już z podobnym przypadkiem, i czy to jest chwilowy problem, czy...

więcej

o co chodzi z tym komunikatem??? ze błędy ??? Tylko dlaczego porpawiając swój błąd i wiedząc ze wszystko jest dobrze językowo, jest każdy przecinek i nic podkreślonego to nadal się wyświetla i temat nie chce się dodać ??

Co? xD

użytkownik usunięty

Czy właśnie debile usunęli możliwość przeglądania własnych wypowiedzi, czy tylko mi nie działa ta opcja? xD

Witam. Szukam tytułu filmu który jakiś czas temu leciał na TVP1. W nim byla taka sytuacja że dziewczyna nastolatka poznaje na portalu rankdowych chłopaka starszego. Piszą przez 2 lata. Kiedy kończy 16 lat po kłótni w domu jedzie do niego samochodem. Na miejscu okazuje się że wygląda starzej jak na zdjęciach. Później ją...

więcej

Filtry wariują, zaordynowałem wyszukiwanie filmów w przedziale ocen 7-10 - filmweb odpowiada, że takich nie ma. Żadne kryteria nie działają, przynajmniej u mnie

Od 4 miesięcy znika mi co jakiś czas ocena jednego filmu. Staje się to nieznośne. Niech FW coś z tym zrobi.

Kilka lat temu chciałem zmienić nick, niestety było to niemożliwe. Czy ktoś mógłby to zrobić z moderacji? Ciąży na mnie ten spielberg, którego filmy już mi się nie podobają :D

To jest trochę słabe, kiedy weryfikator, zatwierdza tytuł i potem sam go sobie w całości uzupełnia, pozbawiając dodających całej zabawy. Co innego uzupełnianie wiszących miesiącami lub latami "pustych" tytułów, a co innego nadużycie "władzy" ;) Znalezienie nowego filmu wymaga trochę wysiłku, więc sugeruje skupić się na...

więcej