Witam,
gdy zacząłem szukać interesujących filmów na dzisiejszy wieczór zwróciłem uwagę na to, że gdy wchodzę w wybranego reżysera/aktora, nie wyświetlają mi się oceny obejrzanych filmów. Jest to dosyć frustrujące i w związku z tym jestem ciekawy o co tutaj chodzi? Zawsze istniała możliwość szybkiego sprawdzenia -...
Filmweb dodał nowy typ produkcji "Program TV", gatunek "Rozrywkowy" i możliwość oceniania (np. http://www.filmweb.pl/tvshow/Saturday+Night+Live-1975-774157 ). Co z tego skoro oceniasz, a tej oceny nie ma ani w zakładce "Filmy", ani "Seriale", czy też "Gry". To gdzie są? Nie ma też hiperlinka do gatunku "Rozrywkowy". Co...
więcejCo to znowu redakcja wymyśliła, że w rankingach z poszczególnych lat zniknęło większość filmów? Czyżby m - minimalna liczba głosów wymagana do uwzględnienia w TOP (min. 10 000) z 1 tysiąca została zmieniona na 10 tysięcy? Wy tam czasem myślicie nad zmianami, czy po prostu wprowadzacie?
Prosiłbym o dodanie stacji 'Super Polsat' do programu TV. Filmy lecą tam praktycznie codziennie. Kilkanaście dni temu leciał nawet Nóż w wodzie i Rękopis znaleziony w Saragossie ale niestety przegapilem bo program tv sprawdzam tylko na filmwebie.
Witam. W dziale oczekujących kontrybucji widnieje kontra, w której to dodałem czas do filmu.
A teraz chciałem zmienić, mimo że kontra jest moja to nie mogę nic zrobić. Co jest???
http://ifotos.pl/zobacz/Nowy-obra_qxsnhxw.jpg
Mam propozycję nowej funkcjonalności portalu: dodanie odcinków seriali jako osobnych stron. W ten sposób można by uporządkować obsadę seriali i wskazać w których odcinkach grali. Dotyczy to zwłaszcza seriali, w których każdy odcinek opowiada inną historię i ma inną obsadę.
Witam,
chciałem dać im szansę, naprawdę chciałem. Wyłączyłem adblocka na jakiś czas i próbowałem z tym żyć. Ale ilość i umiejscowienie reklam przyprawia o ból głowy. Czara goryczy się wylała jak zaczęły mi wyskakiwać reklamy na środku ekranu, śmiechłem bo niby czym to się różni od tego wyskakującego paska, który prosi...