Jakaś porażka FW wprowadził limit oglądanych filmów w ciągu danego dnia?? TO SĄ JAKIEŚ
ŻARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie długo wprowadzicie limit oddychania albo limit dziennego logowania
wasz wspaniały portal!!!!!! Jestem użytkownikiem FW ładne parę lat ale takiej bzdury dawno nie
widziałem,...
Serial zaczął się jako seria występów kabaretowych, później był pokazywany jako stały cykl w jednym z programów telewizyjnych. Od czasu przeniesienia do TV4 jest emitowany jako regularny serial.
Kilka lat temu nie można było dodać do bazy, bo weryfikatorzy podawali argument, że nie jest to serial a program...
wnoszą coś do naszej wiedzy na temat filmu, jeśli nie jesteśmy księgowymi z zawodu? I czy podawanie statystyk na podstawie rynku chińskiego, rządzącego się własnymi odczuciami estetycznymi, ma sens? Te dwa pytania latają mi po głowie ostatnio, w związku z czym dzielę się wątpliwościami.
Jednym z moich ulubionych aspektów filmwebu było to, że mogłam wejść na stronę ulubionego aktora lub reżysera i sprawdzić których filmów z ich udziałem jeszcze nie widziałam albo wg własnej oceny sugerować się, który z filmów obejrzeć ponownie. Informacja albo pojawiała się pod głosami (w prawym górnym rogu klikając w...
więcej
Wczoraj temat został usunięty ze względu na niezgodność z regulaminem więc zakładam jeszcze raz, tym razem bez wulgaryzmów i linków do reklam.
Chodzi o reklamę flegaminy (tak, tego syropu na kaszel, grypę czy coś takiego).
W dawnej wersji, było coś takiego, że chyba córka pyta: "mamo, które??" (takim...