Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Miałem już kilka kont na filmwebie i dostawałem bany za multikonta bądź za trollowanie.
Chciałbym zacząć moją przygodę z filmwebem od nowa.
Co mogę zrobić, by usunąć to konto i założyć nowe o innej nazwie?
Do tego zdaję sobie sprawę, jak jest odbierane przez innych moje ocenianie filmów... :/

Kółeczko aktywności usera

użytkownik usunięty

Ktoś z FW musiał się bardzo nudzić, bo wpadł na pomysł, że ciachnie kółeczko aktywności tak, aby było nieczytelne...

Jest dział o grach to i o książkach by się przydał. Chętnie bym tu pododawał pisarzy i książki oraz materiały o nich. Po za tym literatura bardzo łączy się z filmem. Wiele filmów jest na motywach książek, pisarze często zajmują się też pisaniem scenariuszy do filmów. Co wy o ty tym myślicie?

Siemka. Tak jak w tytule. Wrzuciłem recenzję filmu "Najlepszy" w dniu 23 października, dalej czekam na weryfikację, chociaż film miał premierę parę tygodni temu... :P

Czy na portalu istnieje opcja, aby przychodziło powiadomienie o filmach, które będą leciały w telewizji, a które ma się zaznaczone jako "chcę obejrzeć"? Wiem, że kiedyś takie powiadomienia otrzymywałem, ale od dłuższego czasu, sam nie wiem kiedy, już nie. A w programie TV nadal mam kanały, które mnie interesują,...

Czy ktoś kojarzy może co to za film ?

Wchodząc w link nie widać go już w samym playerze :

http://ifotos.pl/z/qxennhp

Gustopodobni

użytkownik usunięty

Witam
Kiedyś na portalu po zaznaczeniu opcji pokazuj moje oceny znajomym i gustopodobnym. W profilu wyświetlały się konta osób o podobnych ocenach. Czy ta opcja została usunięta? Jak ją znaleźć?

Ktoś ma podobnie ?

Właśnie zauważyłem koło swojego nicku znaczek pióra.

Co to konkretnie oznacza?

Od tej pory można dodawać recenzje bez weryfikacji i bez limitu (1 recenzja dziennie)?

Nowa opcja w programie tv, szkoda tylko, że chodzi tylko o badziewia w stylu Trudne sprawy